Buna! Eu am avut acnee destul de severa si am incercat si Zineryt si Skinnoren si multe altele si pana la urma dupa 3 ani de tratamente mi-au trecut in 10 zileAm auzit de pe net de un tratament cu tinctura de propolis si mibazon(mibazonul se ia de la mag veterinar) si in 10 zile mi-au trecut toate si de atunci nu mi-a mai aparut nici un cos.
Mibazonul este 9 lei iar tinctura de propolis o poti lua de la plafar.Merita sa incerci.
Succes
Buna. Nu iti recomand sa folosesti creme sau solutii pentru cosuri de la avon pentru ca nu sunt bune de nimic.. Eu am folosit o solotie pe nume Zynerit. O poti cumpara de la farmacie si e foarte buna. Mai e si o crema Skinoren (e pentru cosuri mai mici si puncte negre, cealalta e pentru acnee). Sper ca te-am ajutat Succes!
Buna Mirela.Eu folosesc Cosmetic Plant Lotiune Antiacneica si cosurile imi dispar dupa cateva ore.
Ti-o recomand si tie.
Succes!
Funda?
Buna! Foloseste sapunurile naturale pe baza de uleiuri vegetale, plante medicinale, argile, sucuri naturale etc. Le gasesti pe www.efrumuseti.blogspot.com
Sunt foarte multe creme impotriva cosurilor. Eu una am testat foarte multe tratamente dar fara rezultate. Pentru mine a functionat foarte eficient un tratament recomandat de un doctor dermatolog. Mi-a dat sa folosesc creme pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree oil de la THursday Plantation. Sunt singurele produse cu care am reusit sa ma vindec de cosuri si puncte negre.