| minnie20 a întrebat:

Care sunt cele mai bune moduri de a slabi?
Funda

7 răspunsuri:
| Andreyok a răspuns:

Sport+dieta.

| FoarteTareFrate a răspuns:

Buna. Nu trebuie sa tii cine stie ce regim. Oricum presupun ca ai vazut multe meniuri pentru regim,cu peste nu stiu de care,carne de nu stiu care,branza de nu stiu care,chestii foarte scumpe pe care uneori nu ti le poti lua,caci e aiurea sa le ceri parintilor bani doar ca sa iti iei tu cel mai scump fel de peste ca slabesti de la el. Nu trebuie sa nu mananci,dar clar trebuie sa mananci mai putin. Indiferent ce zic doctorii nici o persoana nu a slabit destul de repede fara sa manance mai putin. REGULA: scoate din meniu zaharul,painea(doar o felie-doua pe zi daca neaparat e nevoie),sarea. Evident astea includ dulciurile,mancarea foarte sarata,sucurile etc. Ok nu o sa slabesti intr.o saptamana,dar evident ca eliminand alimentele care te ingrasa vei slabi,e logic nu? Fa sport... daca nu poti merge la sala de fitness sau aerobic, alearga in parc,sau fa genoflexiuni,abdomene,diferite exercitii pe care le poti cauta pe net acasa. De preferat e totusi sa alergi,macar o jumatate de ora! Nu mai manca noaptea,chiar daca nu ai de gand sa mananci salam sau sunca,nici chestii mai sanatoase nu trebuie sa mananci la ore tarzii. Cu asta te obisnuiesti... Deci daca scoti din meniu ce am zis mai sus si mananci sanatos,nu vreau sa spun doar salate,chiar si carne,insa friptura nu mezel,sau in fine exista si mezeluri speciale deci daca poti cumpara.ti si faci sport, mai ales alergare, slabesti garantat. Iti spun din experienta, bafta, te pup

| Roxanna112345 a răspuns:

Hei! Cu siguranta ca sportul este cea mai buna modalitate insa si alimentatie joaca un rol extrem de important.Nu te imfoneta in niciun caz, mananca cu limite, si meste foarte bine mancarea inainte de a inghitii.De asemenea, mananca foarte incet pentru ca (e demonstrat si stiintific) creierul are nevoie de 20 de min pentru a percepe faptul ca tu ai mancat si astfel, mancand incet nu-ti va mai fi atat de foame si nu vei mai avea nevoie de atata mancare! Incearca eventual sa mergi la un nutritionist sau pur si simplu sa ai o alimentatie echilibrata cu cat mai putine fast-fooduri si cat mai multe vitamine din fructe si legume! Successs:*

Răspuns utilizator avertizat
| daciansteaua a răspuns:

Ducanu

Răspuns utilizator avertizat
| BiuL a răspuns:

Alimentatie sanatoasa si echilibrata + miscare moderata de cateva ori pe saptamana

Întrebări similare