anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt cele mai bune tampoane pentru menstruatie pentru 12-13 ani?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt bune cele care te protejează foarte bine din prima zi de menstră până la ultima picătură.
În general, Always.
Exclus cele interne pentru virgine, riști deflorarea atât la introducere cât și la scoaterea lor deoarece sunt dublu ca volum fiind îmbibate de sânge!
Pa, pa.

8 răspunsuri:
| Deni0919 a răspuns:

Always tongue

| Magellanaa a răspuns:

Always platinum sau ultra

| dragosdark555 a răspuns:

Always

| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Cred ca la varsta ta cele mai indicate ar fi astea
http://www.noifetele.ro/yourbody/always.php

O sa ai timp pe viitor si de OB-uri;)

| Angela07 a răspuns:

Always.

| xXPsychO983 a răspuns:

Always, frate!

| Andreea20001104 a răspuns:

Eu folosesc numai Always ziua si noapte Always night. Poti folosi si absorbante dar sa stii ca trebuie sa le schimbi foarte des! Apropo cand ti-a venit ciclu?

| DarkBlood32 a răspuns:

Always şi Bella. Mi se par cele mai bune firme de absorbante. Îţi recomand Always Platinum sau Night. Depinde de flux. Dacă fluxul e redus poţi folosi absorbante Always de zi,şi dacă fluxul e abundent poţi folosi noaptea, Always Night,sunt absorbante pentru noapte. Sau Always Maxi,pentru flux abundent. Apropo,Always Night nu sunt chiar pentru fluxul abundent, sunt speciale pentru noapte deoarece noaptea există riscul să îţi pătezi lenjeria intimă şi lenjeria pentru pat, deoarece, dacă dormi pe burtă sau pe spate, acele absorbante pentru noapte sunt lungi şi nu mai există riscul să te pătezi.

Întrebări similare