"Complimentul" sau invatatura pe care o stiu de la doamna profesoara de religie referind-se la vointa mea foarte mare dar "necontrolata" (Pe vremea cand cica eram un adolescent care nu credea in nimic si credeam ca tot timpul am dreptate, eram ateu.)
"O vointa slaba este ca si un magarus pe care-l tii in curte. Nu-ti face mult rau; in cel mai rau caz, iti mananca lalelele. Dar nici nu te ajuta prea mult, si poti ajunge sa regreti enorm ca nu ai facut o multime de lucruri pe care ti le-ai fi dorit. Vointa puternica pe de alta parte, este ca si cum ai tine in curte vreo 10 cai mari, puternici. Daca nu sunt bine disciplinati si tinuti in frau, iti pot darama casa. Pe de alta parte, daca sunt bine disciplinati si tinuti in frau, poti muta si muntii cu ei. Diferenta dintre vointa tinuta in frau si cea necontrolata este importanta. Dar cine poate tine in frau vointa? Nu poti singur, e nevoie de o putere mai mare decat tine".
Mi s-a spus asa de catre juriu'' a fost perfect esti o noua shakira '' la un concurs de dans
Acu 2 saptamani la munca un mi-s-a spus "arati superb azi!"...de catre un barbat. Nu stiu daca sa fiu trist sau sa ma bucur, dar daca o persoana de acelasi sex sa imi zica asta, e ceva!