Antonia este cea mai frumoasa.
:)
Doar nu mai avea melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=8yracs8Obec care sa zica cat de frumoasa e :)).
Si ce vedeta de la noi se mai pune in ipostaze funny si face un film in care face baloane din guma :))? Adica unele de la noi sunt gen : " muah muah, baby nu este asa ca sunt feishon?".
Moldovence, dobrogene, oltence, aurolace nu conteaza asta, orice femeie poate fi frumoasa indiferent de etnie si alte cacaturi. Ma refer la vedete.
Nu ai precizat de la inceput, ai editat intrebarea.
Antonia Iacobescu a fost declarata cea mai frumoasa romanca.
Am editat-o ca sa nu se mai trezeasca altcineva ca tine sa imi dea un raspuns gresit. Cu toate ca este o intrebare simpla si nu este nevoie de detalii.
Nu cred ca era un "raspuns gresit", cred ca tu nu intelegi valoarea pronumelui interogativ "care". Trebuia sa precizezi de la inceput vedete, pentru ca in caz contrar se potrivea si raspunsul meu. Urasc discutiile in contradictoriu.O zi buna!
Pffff, ai vrea tu sa ai o discutie contradictorie cu mine
De erai inteligenta precum incerci sa pari, nu spuneai ca doar femeile din regiunea cu tare sunt cele mai frumoase. Deci, trebuia sa fie destul de clar la care femei ma refer.
1.Nu doresc sa ma contrazic cu nimeni, deci nici cu tine.
2.Nu incerc sa par in niciun fel.
3.Inteligenta nu are legatura cu raspunsul.
4.Raspunsul acela este punctul meu de vedere.Care este problema daca eu consider ca moldovencele sunt cele mai frumoase din Romania.Te deranjeaza?
1. Deja incepi sa te contrazici cu mine doar, pentru ca nu ai fost capabila sa dai un raspuns bun.
2. Orice ai spune, raspunsurile tale demonstreaza altceva.
3. Are legatura, numai ca intrebi asta deja cobori si mai jos.
4. Le-ai etichetat, ti-am spus la ce ma refer mai exact; n-ai reusit sa te scoti. N-am nici-o problema, nu ma deranjeaza preferintele oamenilor, ci ca unii nu sunt in stare sa dea raspunsuri concrete. Fa-ti o favoare si nu-mi mai da nici-un reply.
Mămăruţa10 întreabă: