Mie mi se pare ca tu esti proasta aici. Aaa. stai, nu mi se pare e chiar adevarat
Eu am folosit o ironie ca sa iti arat cum te exprimi, dar ce sa intelegi
"Statuse"
Cele mai noi "statuse" sunt : "statusuri" este pluralul cuvantului status. Daca ai vrut sa fii cumva ironica dar nu vad de ce, trebuia sa-l pui in ghilimele. bafta la scoala
"Ai grija cum invartzi vorba cum ma vrajesti sunt una dintrefetele de care ti-a zis mata sa te feresti
Daca ochii mei sunt prea tristi, te rog sa nu insisti Nu ma pune sa-ti zambesc, n-am sa reusesc...Si n-am sa pot sa fiu altcineva doar pentru placerea ta"
"Si Daca Dragoste Nu E Parca E Bine, Dorm Linistita Chiar Daca Ma Plimb Cu Masini Straine, Stiu Sa Am Grija De Mine Pe Unde Umblu Si Cu Cine
fundita
Prietenii adevarati sunt cei dupa care poti pune punct. nu vigula
Cand ma gandesc
Ca te gandesti
Ca ma gandesc la tine
Gandeste-te ca ma gandesc
Ca te gandesti la mine
1000 sa te iubeasca
100 sa te doreasca
10 sa te vrea
1 sa te ia
Cand viata iti intoarce spatele...trageo de fund)
cam astea le stiu si inca undele dar sunt cam stupide
Pentru fetele care sunt boboace : "sunt boboaca si imi place sa ma imbrac la 4 ace in liceu baieti frumosi dar pacat ca`s cam fitosi"
e by anonimeea
Razuieste aici ██████████ cu o surubelnita si poti castiga marele premiu... o bataie de la tactu ca ai stricat monitorul si o noapte de cazare pe covorul din fata usiicea mai tare
Intr-o zi va veni vremea sa vii si sa spui esti intr-adevar desteapta si tu vei spune chiar am fost cand ai fost si tu prost
Tanea154 întreabă:
SenSuaLSeDuct1oN întreabă:
ema020889 întreabă:
Tanea154 întreabă: