Nu stiu la ce te referi tu prin vopsea temporara. Daca te referi la aia fara amoniac care cica se dupa 28 de spalari e la fel ca cea cu amoniac, la culoarea naturala nu o sa te intorci niciodata atata timp cat produsul ala are oxidant.
Daca te referi la nuantatoare, ele nu sunt asa daunatoare. Ele doar imbraca firul de par in culoare. Aici iti recomand directions sau manic panic.
http://www.gotica.ro/172-COSMETICE/185~VOPSEA-DE-PAR/
Nuantatoarele - doar imbraca parul in culoare si se duc dupa mai multe spalari sau cu un amestec de sampon anti-matreata, vitamina c pisata si zeama de lamaie
vopselele de par inchise ( brunet, saten inchis, roscat inchis ) - acopera firele de par si poti sa te intorci la nuanta ta folosind color b4 ( o dracie de 80-90 lei care scoate vopseaua din par fara sa decoloreze, eu cand am folosit m-am crucit cu picioarele pentru ca ajunsesem la nuanta de blond pe care o avusesem cu 2-3 ani in urma )
Vopselele deschise de la saten deschis pana la blond - distrug total sau partial pigmentul parului
Decolorantul - distruge total pigmentul parului
Buna. De obicei, nu prea afectează parul, cel puțin nu vizibil. Cat despre aplicare, depinde, vei găsi instrucțiuni pe cutie sau prospect. In cazul in care te temi sa folosești asta, mai exista si șampoanele pentru colorarea parului care nu afectează deloc.
Mario1996 întreabă: