| xGwenX a întrebat:

Care sunt mai dragute? Fetele cu parul ondulat dau drept?

11 răspunsuri:
| maftei a răspuns:

Mai sincer amandoua.Ptr ca fetele cu parul ondulat pot face drept,prins,desprins, si cele cu parul drept pot sa al ancreteasca, ...si la fel Deci eu zic ca amandoua.Acum depinde si de fizionomia fiecaruia

| Abcdefg123 a răspuns:

Părul drept nu se mai poartă, mai ales vara asta. En fin. Acum depinde şi de gusturile persoanei şi de " cu ce ii stă bine ".

| Ioana_9117 a răspuns:

Depinde mai mult si fata, corpulhappyde asemenea o fata cu parul cret poate sa iti indrepte parul sau cea cu parul drept poate sa si-l increteasca.toate sunt frumoase in felul lor happydupa parerea mea, conteaza saa aiba o coafura cat mai feminina si naturalahappy

| scumpika01 a răspuns:

Parul ondulatwinking parerea mea

| Paty7 a răspuns:

Buna. Depinde de care iti place tie mai mult, pentru ca toate fetele sunt frumoase in felul lor. Nu trebuie sa aiba un anumit par ca sa fie frumoase. Sper ca te-am ajutat. :*

| php a răspuns:

Depinde.happy nu poti spune ca unei fete ii sta bine cu parul drept cand de fapt nu ii sta bine asahee hee si nici invers. depinde de trasaturile fizionomieihee hee

| YukiMady a răspuns:

Depinde de trasaturile fetei. Incearca sa il ondulezi intr.o zi si a doua zi sa ti-l intinzi si sa vezi cum iti sta mai bine.

| ofatacuinimarece a răspuns:

Depinde cum le sta bine acelor fete.eu am parul cret si imi sta bine. as dori sa rasp si la intrebarea mea daca vrei.pup

| adrean4k a răspuns:

Eu cred ca cu parul ondulat la unele...eu am parul onndulat si mie imi sta foarte bine dar la altele le sta si cu parul drept bine

| vikyviky a răspuns:

Mie sincer imi plac amandoua.
De ex mie imi sta bine cu ambele...acum na, depinde cum ai fata(ovala, mai patratoasa etc.)

| parku a răspuns:

Drapt fffff drept fiindca atinci coditele prinse sus arata fain rau de tot