Iti spun eu.In primul rand, la 12 ani sa te faci roscata ar fi nasol, te maturizeaza extrem de mult si nu cred ca-i cazul. 2. Am fost satena,m-am facut roscata cu nuantatorul si,ghici ce? Dupa jumatate de an tot nu am scapat de reflexiile de roscat care mi-au mai ramas. Si,acum,parul are un aspect dezordonat,caci radacinile difera de culoarea ce o am pe restul parului. Reflexiile vor ramane mult timp pe firul de par,iar cand te vei spala, mereu se va colora apa in roz/rosu. Pasii? Te uzi pe par, aplici nuantatorul uniform, astepti cat doresti, in functie de intensitatea optata, de la 20 la 50 de minute,clatesti bine,bine, o sa iasa ft mult rosu din par, apoi te speli cu balsam, mai clatesti inca o data si invelesti parul intr-un prosop rau. O sa se lase cu murdarie. Iti recomand ca pe timp ce dormi sa pui un prosop pe perna, daca nu vrei s-o pictezi si pe ea. Dar mai bine optezi pentru o alta nuanta, ce zici? Roscatul imbatraneste. Spor!
O sa reziste o luna, cam asa..si dupa, se va duce cate putin pana se va duce de tot. Cum il folosesti? gasesti instructiuni cand o sa-ti cumperi nuantator. Bafta!
DaciaRomania întreabă: