| ela65789 a întrebat:

Care sunt pasi pentru a ma da cu nuantoator? si cat tine pe par,o sa revin la culoare mea naturala? app sunt un saten mai deschis cu suvite blonde naturale si ochi allbastrii, vreau sa ma fac roascata si am 12 ani...e vreo problema?

Răspuns Câştigător
| Rapafilă a răspuns:

Iti spun eu.In primul rand, la 12 ani sa te faci roscata ar fi nasol, te maturizeaza extrem de mult si nu cred ca-i cazul. 2. Am fost satena,m-am facut roscata cu nuantatorul si,ghici ce? Dupa jumatate de an tot nu am scapat de reflexiile de roscat care mi-au mai ramas. Si,acum,parul are un aspect dezordonat,caci radacinile difera de culoarea ce o am pe restul parului. Reflexiile vor ramane mult timp pe firul de par,iar cand te vei spala, mereu se va colora apa in roz/rosu. Pasii? Te uzi pe par, aplici nuantatorul uniform, astepti cat doresti, in functie de intensitatea optata, de la 20 la 50 de minute,clatesti bine,bine, o sa iasa ft mult rosu din par, apoi te speli cu balsam, mai clatesti inca o data si invelesti parul intr-un prosop rau. O sa se lase cu murdarie. Iti recomand ca pe timp ce dormi sa pui un prosop pe perna, daca nu vrei s-o pictezi si pe ea. Dar mai bine optezi pentru o alta nuanta, ce zici? Roscatul imbatraneste. Spor!

1 răspuns:
| Robbberttta a răspuns:

O sa reziste o luna, cam asa..si dupa, se va duce cate putin pana se va duce de tot. Cum il folosesti? gasesti instructiuni cand o sa-ti cumperi nuantator. Bafta!