| Ancuta7878 a întrebat:

Care tinuta mi s-ar potrivi la scoala :

1. Tricou ( roz sau ma mai gandesc ). Geaca de piele (roz ). Blugi( albastri ). Bascheti ( roz cu gri )

2.Bluza ( alba sau mow ). Honorac( mow). Blugi ( negri ). Tenisi ( albastri )

Prima combinatie ar merge mai bine cu blugi albastri, negri, sau gri?

A doua combinatie ar merge mai bine cu hanorac say geaca de piele? Tenisi sau bascheti?

Niste sfarturi. Plss kiss Funda.

15 răspunsuri:
| christina94 a răspuns:

Imi place mai mult prima combinatie. doar ca ar fi mai ok daca ai schimba tricoul roz in unul alb happy.Cu un tricou alb ar fi cel mai bine :*.Si mie imi place foarte mult rozul big hug :*. bafta pe maine big grin

| AnnePlatt a răspuns:

Prima este prea roz.Deci ai putea sa iti iei tricoul alb cu geaca de piele roz cu bascheti si cu pantaloni negri.Aceasta este parerea mea.O sa fii superba!
P.S:Incearca sa eviti rozul.

| ICanSeeAll a răspuns:

Prima optiune mi se pare prea roz. Poti sa iei alt tricou, nu roz. A doua chiar imi place si blugii merg si albastrii si negrii.

| SamSon a răspuns:

Deci esti fata ok?
tricou roz, jacheta roz, blugi, bascheti roz

| PrecioussGirl a răspuns:

Ai o problema cu rozul tu?laughing
o sa fie cald cred si nu vad de ce sa iti iei hanorac/geaca.
eu as zice asa: blugii albastri cu un tricou frum, si tenesii desi daca ai niste sandalutze iale.
eu imi iau niste blugi de culoate albastru deschis, un tricou alb mai lung si larg asa cu o curea subtire la mijloc. si sandale thinking

| MinniePearl a răspuns:

La 1, nu merge deloc tricou roz cu geaca de piele roz.mai bine ai incerca un mov sau gri, cum vrei tu, pune-ti tricou roz si geaca roz si o sa arati ca o piti (fara suparare)
la 2 tot asa mai bine pui bluza alba cu hanorac mov
si la prima intrebare blugi ar merge gri, pentru ca merg cu tenesii, la a doua intrebare hanorac si bascheti!
sper ca te-am ajutat!

| BroascaCuElice a răspuns:

=]]prea mult roz o sa pari pitipoanca

| BiaSiAtat a răspuns:

Varianta 2

| oOSmileoO a răspuns:

Prea pitzii...a doua pare mai de oameni cu creier in loc de vata p bat

| Kiddzo a răspuns:

Holy sh... prea mult roz. Incearca culori mai sterse. Si geaca cu hanoracu nu isi vor avea locul pe acolo avand in vedere ca va fi cald. Ramai la un tricou, blugii negri si niste bascheti. "Simplitatea ramane cel mai sofistifcat lucru"winking.

| IuliaaandaaaIsbff a răspuns:

Prima combinatie dar cu blugi negrii, si hanorac in loc de geacawinkingkiss

| LoStEyEs a răspuns:

Da. poti sa te imbraci in papusa barbie daca vrei. ca oricum numai roz-uri de pitzi aihee hee. ah da dar se potriveste rozul unei fane a lui sexy braileanca ~winking

| Miiimi a răspuns:

Mai bine combina lucrurile care se asorteaza.happy
Doar nu vrei sa arati ca o "pitzi". straight face

| Myrunutzza a răspuns:

Bluza alba, cu geaca de piele roz, blugi negri, bascheti ros cu gri! Succes! Funda?

| anutsa1 a răspuns:

La prima combinatie nu e prea mult roz? si tricou si geaca si bascheti? Iar la a doua combinatie e prea mult mov. Ai putea sa iti iei doar un tricou ce culoare vrei tu cu blugi albastri si tenisi fara geaca.O sa fie cald