Eu daca as fi baiat mi-ar placea fetele cu parul drept, si eu mi-as fi dorit sa am parul drept
Desi sunt fata am sa raspund . Cred ca depinde putin si de persoana, adica na cum ii sta mai bine, insa o sa aleg lung si ondulat [ nu cret]
... de ce? findca asa il am si eu ^_^
Nu cred sa conteze asta intr-o relatie. Cred ca baietilor le e de ajuns sa aiba fata un par frumos, curat si ingrijit.
sunt impartite parerile, mie unele persoane imi spun ca arat mult mai bine cu el indreptat cu placa, altii imi spun ca sunt mai sexy si mai draguta cu el cret.Insa mai mult decat parul conteaza trasaturile fetei, si mai mult de atat, mai presus de aspectul fizic conteaza caracterul
Conteaza mai putin asta... Daca iti place fata nu conteaza cum are parul. Cel putin pentru mine nu conteaza.
Mie sincer imi plac fetele cu parul drept... dar st frumoase si fetele cu parul cret sau ondulat
Eu daca as fi baiat mi-ar placea fetele cu parul lung si ondulat...eu il am drept
Nu asta conteaza ci mai degraba cum ii sta fetei cu parul drept sau ondulat deci depinde de la fata la fata
DEpinde eu una cred ca fetele cu parul lung si ondulat sunt mai dragute. Eu am parul drept
si lung...na...se zice ca fetele cu parul drept il vor ondulat, iar cele cu parul ondulat, il vor drept
Depinde daca e o fata putin mai scunda i-ar sta mai bine cu parul ondulat, iar daca e mai inalta cu parul drept. Dar cum a zis si @BarbieGirl nu conteaza intr-o relatie