Numarul 20.Pentru ca este cea mai simpla.Nu-mi plac volanasele, volanele si pietricelele in exces.
21... e tzoopel tale...:X:X::X are volanasele alea nici prea mari nici prea mici e simpluta si eleganta intr-un cuv. perfecta>>parerea mea
Preferata mea e nr. 12. Am vazut rochiile din colectia noua Pronovias, vai sunt absolut superbe.
Modele din colectia Veromia sunt oferite de Best Bride (in Bucuresti si daca nu ma insel si in alte orase din tara). O alta idee ar fi sa discuti cu un croitor, dar se poate ca pretul cerut de el (care include materiale, tipar, coasere, etc.) sa fie mai mare.
Modele din colectia Veromia sunt oferite de Best Bride (in Bucuresti si daca nu ma insel si in alte orase din tara). O alta idee ar fi sa discuti cu un croitor, dar se poate ca pretul cerut de el (care include materiale, tipar, coasere, etc.) sa fie mai mare.
Numarul 11 si numarul 16 sunt foarte eleganteSunt chiar superbe si feminine; au si acele "volanase" care sunt finute si nu incarca rochia
De unde imi pot face rost de aceste rochii?sau pe cineva care poate sa le realizeze?