Imposibil de dat preturi pentru ca depinde de: masurile tale, lungime, calitatea materialului, modelul, numarul de bucati, preturile croitoriei samd.
Va trebuii sa iesi din casa si cu o lista clara si cu masuratori pe ea, sa vizitezi cateva croitorii si asa vei afla preturi.
In orice caz, pot sa-ti spun ca, te va costa cel putin dublu la ret, fata de ce cumperi de la magazin.
Explicatia este simpla: cele de la magazin se fac la duzina, 1 singur sablon si costul scade foarte mult.
La croitorie, se face individual, dupa masurile tale, modelul tau samd...pretul fiind de cel putin 2 ori mai mare.
Acum cativa ani mi-am facut cămașă la croitorie. Cu materialul lor pentru ca nu am stiut de unde să-mi cumpăr material. Nu prea am avut din ce sa aleg.
M-a costat cu totul la fel ca și cum aș fi cumpărat-o din magazin. Diferenta a fost doar ca se potrivea pe mine.
Te sfătuiesc să faci ca mine: mai întâi sa vizitezi mai multe croitorii, pentru că nu toate iti fac orice articol dorit. Căci din 5 sau 6 angajați dintr-o croitorie, doar unul s-a băgat să îmi facă cămașa.
Iar dacă nu au material, poate că unii te vor sfatui de unde sa cumperi.
Mai așteaptă păreri.
DaciaRomania întreabă: