| XxRoxanaxX a întrebat:

Cat costa sa imi fac haine la croitorie? (Vreau sa imi fac haine de vara, deci pantaloni scurti, tricouri, etc).
VREAU UN PRET APROXIMATIV PENTRU FIECARE ELEMENT!

Si materialele trebuie sa le duc eu? Dar, daca de exemplu au ei acolo un material pe care il vreau, costa mai mult, nu?

As vrea fiecare detaliu care trebuie stiut!

~DAU FUNDA celui care imi da cele mai multe informatii!~

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imposibil de dat preturi pentru ca depinde de: masurile tale, lungime, calitatea materialului, modelul, numarul de bucati, preturile croitoriei samd.
Va trebuii sa iesi din casa si cu o lista clara si cu masuratori pe ea, sa vizitezi cateva croitorii si asa vei afla preturi.

| Violleta2022 a răspuns:

In orice caz, pot sa-ti spun ca, te va costa cel putin dublu la ret, fata de ce cumperi de la magazin.
Explicatia este simpla: cele de la magazin se fac la duzina, 1 singur sablon si costul scade foarte mult.
La croitorie, se face individual, dupa masurile tale, modelul tau samd...pretul fiind de cel putin 2 ori mai mare.

| anonimg a răspuns:

Acum cativa ani mi-am facut cămașă la croitorie. Cu materialul lor pentru ca nu am stiut de unde să-mi cumpăr material. Nu prea am avut din ce sa aleg.
M-a costat cu totul la fel ca și cum aș fi cumpărat-o din magazin. Diferenta a fost doar ca se potrivea pe mine. happy

Te sfătuiesc să faci ca mine: mai întâi sa vizitezi mai multe croitorii, pentru că nu toate iti fac orice articol dorit. Căci din 5 sau 6 angajați dintr-o croitorie, doar unul s-a băgat să îmi facă cămașa.
Iar dacă nu au material, poate că unii te vor sfatui de unde sa cumperi.
Mai așteaptă păreri.