Ba da
Se vopsesc si genele, mai informeaza-te
Vopseste-ti ce vrei, irita-ti ochii, fa cataracta, infectii ale pleoapelor si oooo da riduri. Succes.
Nu mii irit draga, si-au mai vopsit 1000 de femei genele si nu au patit nimic. Chiar dupa ce ti le vopsesti sta super asa ca *** off
Cred ca ar trebui sa ai putin grija la ton si atitudine din moment ce eu nu te-am injurat. In plus m-am informat mai mult decat era cazul la modul in care intelegi tu sa conversezi cu altii. Oi fi eu dezinformat si habar nu aveam dar informatia pe care am gasit-o a fost simplu de aflat ba chiar a durat 5 secunde. Am scris in "goagal" si ce sa vezi... Dar e mai bine sa-mi spui mie *** off decat sa cauti si cand altu cauta pentru tine il injuri.
Fi-ti-ar jena.
Oricum fiindca de fapt e extrem de simplu de aflat, iata
http://www.andreearaicu.ro/......tamentului
citez:
Dupa cum ti-am spus, cel mai important pas pentru genele tale este alegerea unui profesionist care are pregatirea necesara si va realiza procedeul in conditii extrem de sigure. Iata o lista cu 3 locatii pe care le poti incerca fara griji:
1. In cadrul Beauty District, Powder Room ofera servicii de vopsire a genelor, in sedinte de 30 de minute. Vopsire gene, 68 Ron (serviciu disponibil la salonul Powder Room – Beauty District Nordului (021.232.97.79) sau Beauty District Victoria (021.316.98.84);
2. IBrows este un now concept dedicat frumusetii sprancenelor, insa cu servicii care includ vopsirea genelor cu produse ReflectoCil. Vopsire gene, 20 Ron (serviciu disponibil la salonul Ibrows (0754.027.002);
3. La Bibliotheque ofera servicii complete de ingrijire, iar sectiunea de cosmetica include si serviciul de vopsire gene. Vopsire gene, 25 Ron (serviciu disponibil la salonul La Bibliotheque (021.212.51.71).
Gene sau sprancene?
Cred ca in jur de 15-30 lei, acum depinde is de salon si de cum procedeaza si ce folosesc doamnele de acolo.
Depinde de salon, poate începe de la 10-15 lei pana la 45-50 lei poate si mai mult
Genele costa 25 de lei iar aprancenele 15 lei dar preturile variaza de la un salon la altul mult succea
anonim_4396 întreabă: