| ElenaMaria1 a întrebat:

Cat costa un aparat dentar (se mai numeste sarma) si care il pot da jos cand vreau eu? please help, dau funda! :*

Răspuns Câştigător
| ciresepeetno a răspuns:

Uite eu port aparat dentar iar cel despre care vorbesti tu se numeste mobil si costa in jur de 500-800 lei dar nu o sa ai rezultate spectaculoase, si te impiedica si in vorbire asa ca mai bine iti pui unul fix chit ca il tii 2 ani dar o sa ai o dantura perfecta(costa in jur de 1200-1500 lei).

7 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Nu pune uratanie de aia in gurastraight face e mult mai frumos aparatul dentar fix, iti schimbi in fiecare luna culoarea: alb roz albastru galbenlaughing "sarma" se vede oribil in gura, nu degeaba se numeste asa.

| nutuxcristian a răspuns:

Pentru mai multe informatii du-te la un doctor specializat. E cel mai bine asa!

| DayByDay a răspuns:

Adica aparat dentar mobil, intre 400-800 de lei.

| SIsUTuDoR a răspuns:

Buna aparat dentar du-te la stomatolog si el iti va recomanda daca el va crede ca ai nevoie si de obicei se pune ''definitiv'' vreo 2 ani se tine sadsi ii nasp in jur de vreo o mie de euro

| Darcos a răspuns:

Conteaza ce fel de tip de aparat dentar si ce fel de dentist ti-l face...
Unele tipuri de aparate costa mai mult, altele mai putin
Majoritatea "sarmelor" se pot da jos[Conteaza in ce situatie iti sunt dintii]

Sper ca te-am ajutat! Bye!

| IAMKENNETH a răspuns:

Daca iti trebuie aparat dentar, mai bine ti-ai pune unul fix! Cel mobil e mai enervat pentru ca il pui in gura, dar nu mai poti vorbi sau face nimic cu gura!~
Mna..decizia ta, de fapt depinde de cum ti-s dintii (mutati de la loc)~

| florin_7857 a răspuns:

Esti sigura ca vrei sarma si nu ceva mai fashion? Preturile pentru aparat dentar de la Green Dental le ai in pagina http://www.greendental.ro/......ontie.html