Il folosesti ca si demachiant, nu cu alt scop, si asta doar pentru un ten uscat, daca ai tenul gras n-ai ce sa cauti cu ulei pe fata nici macar ca demachiant. Cred ca si ala de cocos merge.
Uleiul de cocos e cel mai bun pentru demachiere dar in general nu e recomandat sa folosesti ulei pe ten sau daca folosesti, da-ti o cantitate foarte mica si apoi asigura-te ca tenul nu ramane incarcat. Daca ai tenul uscat e ok, dar daca ai tenul gras si predispus la acnee, fereste-te de orice ulei.
Dar de ce sa nu folosești ulei de floarea soarelui ca și demachiant? E la îndemână oricui!
De ce crezi ca nimeni nu face asta?!
Iar esti inutila
Asa sunt eu
Pe bune acum, cum sa folosești uleiul de măsline direct pe față?! În măști se folosește, dar altfel nu.
Esti nebagata rau in seama raspunde daca stii daca nu gaseste ti altceva de lucru
Da, asa e, sunt lipsita rău de atenție
Btw, văzusem pe net nu de mult un amestec de aloe vera proaspăt cules și încă ceva folosit ca înlocuitor pentru demachiant.
Iti va incarca tenul, indiferent daca e uscat sau normal, si vor aparea puncte negre cu usurinta.
Daca il ai mixt/gras, clar nu.
Ia-ti demachiant Doina emulsie, ramane tenul fin si suplu dupa folosire. E chiar foarte bun - contine laptisor de matca, vitamine, hidrateaza super, demachiaza super si e si ieftin.
Am Doina ma gandeam sa incerc ceva mai natural
Mai este bun ceaiul de musetel caldut sau iaurtul grecesc. ar fi ideal sa folosesti si un gel de curatare dermatocosmetic dupa
Multumesc mult
Eu folosesc uleiul de cocos pentru demachiere, îndepărtează machiajul foarte bine și hidratează tenul, în același timp. Îți sugerez să încerci!
anonim_4396 întreabă: