La mine e ok, dar trebuie sa ai grija la ce salon iti pui si sa pastrezi igienia. Te doare un pic dupa, dar suportabil.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Si eu am de cativa ani Am fost la salon, ca sa nu risc vreo infectie.
In unele saloane ti-l face cu un pistol cu care nu simti absolut nimica, dureaza o fractiune de secunda
Iar in altele ti-l face cu un fel de seringa groasa care doare ceva dar numai pentru 20-30 secunde apoi nu mai doare deloc (eu asa mi l-am facut)
Si-a pus o cunostinta, dar inainte de asta a dat-o acolo cu xilina, deci nu a fost mare treaba.
Eu mi-am dat fara nici un fel de problema, nu am dat cu nimic sa imi amorteasca si nu mi-am dat nici in cabinet special. mi-am dat in parc la marginea lacului.Eu una zic ca nu doare, acum pe mai toate fetele le vad cu pierce in buric:pe
@SoftCristi xilina se injecteaza...asa doar data pe piele nu are nici un efect.
WhiteRose daca chiar vrei sa iti amortesti locul respectiv incearca cu lidocaina sau dentocalmin.Stiu ca asta se foloseste pentru buza si limba.
Succces!
Si eu mi-am pus acum 5 ani in scara blocului. am avut nevoie doar de o seringa normala, una de perfuzie, xilina (pe care nu o poti cumpara fara reteta) si pierce`ul. atunci nu am simtit nimic datorita xilinei, dar dupa ce trece efectul de anestezie incepe sa te doara putin, suportabil.
Eu iti spun cum a fost deoarece mi-am pus piercing in buric acum o saptamana si mi-a dat si cu un anestezic dar m-a durut foarte tare deoarece strapunge pielea destul de adanc(nu vreau sa te descurajez dar pe mine chiar m-a durut). Sfatul meu:nu iti face decat daca iti doresti foarte tare.Bafta!
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: