| Lulu_9887 a întrebat:

Cat de lung va doriti sa aveti parul?

10 răspunsuri:
| anca174 a răspuns:

Imi place foarte mult sa vad parul lung la fete, dar mai ales sanatos si ingrijit. O fata cu parul lung in coneptia mea e mai feminina si mai senzuala, normal sunt si fete caroara le sta de minune cu parul scurt. Al meu e foarte uscat, un timp foloseam si placa de par acum am inceput sa renunt la ea fiindca il deterioreaza. Mi-as placea un par ca al Monicai Columbeanu :X sau ca Antonia :X

| MisaPyon a răspuns:

Pana la picioare daca s-ar puteahee hee daca nu, pana la buric.

| Bishop a răspuns:

Sti, nu toata lumea isi doreste parul lung.

| BestGirl_2450 a răspuns:

Eu as vrea pana aproape de fund:d.Acum il am pana la jumatatea spatelui.mai am de asteptat un pichappy.

| AdeeLinee a răspuns:

Pana la jumatatea spatelui! Imi place foarte mult.E tot lung si acesta, mai mediu ce e drept dar e la fel de feminin si frumos.Plus de asta nu te chinui asa de mult cu el cu spalarile,pieptanatul, aranjarea, etc.Dar...gusturile nu se discuta!

| FucktheSystem a răspuns:

Asa de lung :http://i811.photobucket.com/......omsen8.jpg
Nu ca o sa ajunga vrodata, dar pot sa visez.

| TAzOVsKY a răspuns:

Depinde de sex. Mie unu imi place ca fetele sa nu se tunda, sa aiba parul lung si nevopsit sau alte suvite, naturaletea ma caracterizeaza si imi place sa ovad si la ceilalti, o fata cu parul lung da exemplu de o mai mare inteligenta si educatie, de o mai bogata feminitate; pe cand unui baiat nu ii sta cu parul lung, ci trebuie sa aiba o tunsoare modesta. La unele persoane nu conteaza exteriorul ci interiorul. Ceea ce am sus, in legatura cu lungimea parului este in conformitate cu Biblia. Pana la urma este o simpla parere de-a mea. :d... asta cred eu

| Nimeni_2549 a răspuns:

Foarte lung :X Cam pana sub fund. Iubesc parul lung :X:X... si as vrea sa il las sa creasca asa cum imi doresc. happy

| laviii a răspuns:

Pana la fund, dar mai am de asteptat cativa anistraight face
stii uleiul de migdale ajuta la o crestere mai rapida a parului

| Lulu_9887 explică:

Multumesc pentru pareri!

Întrebări similare