Eu sunt baiat si iti pun sincer ca si o fata naturala este frumoasa...dar eu unul as alege o fata ingrijita...asa isi doresc majoritatea baietilor funda?
Depinde in ce sens... poti sa fii aranjata si ingrijita dar sa fii naturala ( adica nu machiata extravagant, sau sa petreci ore intregi in fata oglinzii). totusi cred ca depnde si de comportament putin :d poate un baiat este atras de o fata frumoasa/buna dar cand vorbeste cu ea isi da seama ca nu e nimic de capul ei
Eu cred ca daca are putin cap, inainte sa aleaga una, sta o perioada de vorba cu ea, vede cum gandeste, cum vede lucrurile, cum se simte alaturi de ea, si dupa aceea se mai gandeste.
Depinde de cat de mult timp petrece langa acea fata, adica la prima vedere, e clar cea aranjata. insa daca ar fi sa petreaca ceva timp, sunt mari sanse sa o aleaga pe a doua - nu mereu conteaza doar cum arata cineva
Aspectul fizic conteaza doar in masura in care nu exista nimic altceva atragator. Mai exact, daca esti proasta/prost, macar sa fii frumoasa/frumos. Dar sa stii ca exista fete frumoase, injrijite si aranjate natural...
Conteaza intr-o oarecare masura si aspectul exterior...da' dintre o fata ingrijita (plina de farduri, rimele etc) si una naturala si frumoasa.as alege-o cu siguranta pe cea naturala
ZzZzZzZz întreabă: