Imi place de cand eram mica ->in mare idem FucktheSystem
Videoclipul melodiei e atat de comercial! Melodia imi place
Am ascultat si celalte melodii de pe albumul ei nou "Goodbye Lullaby" ->la inceput am ramas :o uimita. zici ca era marea Hannah Montanna dar le-am mai ascultat si ma regasesc in aproape toate versurile cantecelor
Avril imi placea cand erami mica, acum nu mai imi plac melodiile ei, dar pot sa recunosc ca avea niste melodii frumose [ nu ma refer le girlfiend care e oribila].
What the hell- este cea mai comerciala melodie cu cel mai comercial videoclip, pe scurt o dezanmagir, nu credeanm ca a ajuns asa de rau sa o plateasca convers si Sony vaio sa le faca reclama in videoclip.
Am uitat sa adaug, face reclama si la televizoare Sony si telefon Sony Ericsson HD
Cui nu.i place Avril...e superba :X si melodiile ei la fel in special What the hell...
Miiiieee. (All my life i've been good but now, All I want is to mess around ) Rulz...
Vaaai, deci o ador, o ascult aproape zilnic, si o am si ca ton de apel. Banuiesc ca iti place si tie, pentru ca eu "nu-i pot rezista"
O porcărie. Am încercat să o ascult și mi-a venit să vomit.
Punk Princess?! Shit princess!
Baftă
Da si eu o ador si pe Avril Si pe melodie si da o ascult aproape zilnic daca n-ar fi as muri...amintitiva funda pentru primul raspuns:X:X:X:X