| Pnin a întrebat:

Cat de tare doare epilarea cu benzi? E cea mai dureroasa epilare?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde de fiecare persoana in parte, cat este de rezistent la durere.
Pentru multi dintre noi care facem asta de ani de zile, nu-i deloc dureros, doar inconfortabil, pentru fetite care fac prima oara asta, este dureros, de pot plange de durere.

| Catrice a răspuns:

Nașpa,aia cu ceara doare cel mai puținhee hee

| zilog a răspuns:

Femeile care merg la saloane de infrumusetare nu constientizeaza ca epilatul cu ceara refolosita este extraordinar de periculos scarbos si spurcat!
Pentru ca sunt extraordinar de multi microbi virusi bacterii care nu mor la temperatura de 90*Celsius care se aplica pentru topirea parafinei sau a cerei cara cum ii spuneti voi.
Eu am reparat decatoare de ceara si am fost prin foarte multe saloane de infrumusetare
Imaginati-va ca acolo vin toate dorobantistele si toate pitipoancele de pe centura si care presteaza servicii pentru multi barbati pe zi contra cost.
Asa ca daca angajatele de la saloanele de infrumusetare ar da decantorul la 120*C ceara sar strica ar scoate fum si-ar schimba culoarea si chiar si-ar pierde din propietati.

Acum daca voi nu ati bea apa dupa una care mesteca guma pe varianta
Atunci de ce va bagati ceara aceea in zonele cele mai intime!?

Este cam tot una si sa nu imi spuneti mie ca la x grade mor toti parazitii
sunt viermi paraziti microbi care rezista si in lava vulcanica dapoi la putina caldura cat dau astea pe la saloanele de infrumusetare ca sa nu strice ceara.
Si oricum in ultimul timp daca o sa va uitati cu atentie la termostatul decatorului de ceara o sa vedeti ca nu mai scrie nici un fel de temperatura!
Oare de ce!?
Pentru ca decantoarele din zua de azi chiciurile pentru fetite cu funtite pe care zgarcitele dau 100 euro cand le cumpara in loc de 600 de euro cat ar costa unul bun
ziceam decatoarele din ziua de azi nu mai pot exercita de cat maxim 80^C

de ce: pentru ca in general ele nu mai au o rezistenta in interiorul lor care sa poata degaja atat de multa caldura
ci au in interiorul lor bucat dintr-o termocuverta
adica acelasi tip de rezistenta pe care o are si solarul cu infrarosu sau termocuvertele
paturile acelea electrice

Asa ca pofta buna l-a luat sifilis hepatite si multe alte boli!
Succesuri!

| Alexia1208 a răspuns:

Sa știi ca depinde de la persoana la persoana. Prima data după lamă doare mai tare dar după nu. Te obișnuiești in timp. Eu prima data in viața mea când m-am făcut cu ceara a fost la 16 ani inghinal. Vreau sa îți zic ca m-a durut mai tare pe picioare și mâini decât acolo.
Depinde de la om la om și cât suporți tu durerea.

| chiculenuta123 a răspuns:

1)Prima oară te doare dar forte puțin după te acomodezi
2) nu, cu zahăr doare mai tare

| Eireann a răspuns (pentru chiculenuta123):

Mie cu zahar imi pare cea mai putin dureroasa.