Nu stiu cati ani ani, dar daca pana in varsta de 18 ani, corpul tau are nevoie de nutrieti zilnic ca sa se dezvolte corect. Mancarea de regim nu este bogata in minerale si vitamine si s-ar putea sa iti strici organismul, plus ca dupa alea 2 zile ( daca chiar sbaesti) o sa te ingrasi deorece organimul te ingrasi apoi din nou, deoarece organismul crede ca nu ai avut ce manca si cand manaci un pic mai multe, stocheaza grasimile pentru viitoarea infometare.
Deci nu o sa stabesti prea mult ( maxim 1 kg) si daca slabesti te ingrasi dublu apoi.
Eu te-as sfatui sa slabesti sanatos, cu o alimentatie echilibrata si cu cele 3 mese pe zi care sunt sfinte, daca sari peste mese, te ingrasi deoarece organismul are tendinta sa cera mult mai mult dupa o perioada de infometare.
iar daca ti o dieta asa de stricta o sa iti strici organimul pentru ca nu ii dai nutrietii necesari pentru a se dezvolta corect. Plus ca te ingrasi apoi din nou, deoarece organismul crede ca nu ai avut ce manca si cand manaci un pic mai multe, stocheaza grasimile pentru viitoarea infometare.
Incerca sa mananci sanatos. Sa ai cele 3 mese, cea de dimineata sa fie cea mai bogata caloric si cea mai diversificata ( paine, oua, branza, ceai, lapte, orez, fructe), cea de pranz ceva mai usora ( supa, ciorba, gratar *din legume, vita, pui, curcan, peste*, linte, fasole), iar seara, o salata in principiu, si cina sa fie pana pe la 19).
Intre mese principale poti sa iei si gustrari ( doar dupa cea de dimineata si dupa amiaza), constand in fructe.
Masele sa nu inclda prajeli, prea multe paste, sau dulciuri.
Si sa bei cel putin 2 l de lichide ( de prefera apa, nu suc, daca doresti sucuri, iti faci freshuri de fructe acasa, neindulcite). Si mult sport, alergat, mers pe bicicleta, sarit coarda, aerobic ( nu e greau sa sari coarda sau sa alergi un pic, corpul are nevoie si de miscare pentru a arde caloriile din macarea pe care tu o manaci, ele daca nu sunt arse, se depun, deci te alegi cu grasime, si celulita, plus ca daca o sa ai muschi, muschii ard grasimile, deci o sa slabesti mult mai usor).
Salut, depinde de organism.Incearca sa mananci fructe/legume si sa faci sport minim 1-2 ore pe zi, o sa slabesti asa
Dupa parerea mea nu cred ca poti sa slabesti in 2 zile foarte mult! Sa nu renunti la mancare doar pentru ca vrei sa slabesti!
Daca vrei sa slabesti intr-o saptamana sau o saptamana si putin, ai putea incerca dieta DUKAN!
Este cea mai buna dieta de slabit.
Poti slaba 5 kilograme intr-o saptamana daca respecti ce zice dieta.
Succes! Funditaa?
Buna! nu poti sa slabesti in doua zile cel putin o saptamana, dar trebuie sa stii ca daca nu mananci nu o sa slabesti trebuie sa faci sport si sa mananci echilibrat.
ŦΛהĩαՀyNøĩƊЇ乇 întreabă:
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: