De 3-4 ori pe săptămână, iar în 2 luni dinţii se albesc cu 2-3 nuanţe. pont: întâi cureţi dinţii cu bicarbonat, adică uzi puţin peria, o dai prin bicarbonat şi cureţi dinţii. După ce clăteşti, te speli normal cu pastă de dinţi. Nu le combini între ele sau renunţi la una.
Peste aproximativ o săptămână se poate vedea diferenţa. De două sau de trei ori pe săptămână poţi să te speli cu bicarbonat de sodiu după ce te speli înainte cu pastă de dinţi.
Si in cat timp mi se albesc?
Nu stiu exact.
Maxim 1 an.
Poti folosi si sare nu neaparat bicarbonat de sodiu. Din propria experienta iti zic, ca m-am spalat timp de 2 luni de 2 ori pe sapt si am ajuns la dinti extrem de albi. deci.
Daca vrei sa ti se albeasca dintii poti sa te speli 1 data pe sapt cu bicarbonat si 1 data cu sare si in rest de 2 ori pe zi cu pasta de dinti in mod normal... dar o sa trebuiasca sa faci asta mereu ca sa se vada ceva...eu una nu m-am spalat niciodata cu bicarbonat dar stiu ca e bun pentru albire eu ma spal cand am chef cu sare si dupa ce ma clatesc ma spal si cu pasta de dinti :). sper ca te-am ajutat cu ceva..si poti citi si aici: http://www.csid.ro/beauty/dinti-mai-albi-in-cativa-pasi-4538109/