| DaciaRomania a întrebat:

Cât timp va ia să vă faceți parul dimineața pentru școală?

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti fată sau baiat, ca daca esti fată coafura poate dura si o ora, daca esti baiat esti tuns scurt si in 5 minute te speli pe cap si se si usucă

| Drimmero a răspuns:

Sunt tip. Am terminat scoala de ceva timp. In functie de cum sunt tuns, de cat de scurt/mare am parul, in liceu il aveam ceva mai scurt si il aranjam rapid, aproape ca nu depuneam efort si se aranja, acum situatia e schimbata pentru ca am parul ceva mai mare, nu foarte mare dar e destul, n-am plete, e foarte pretentios. Ideea e ca parul meu are fire groase, e cret cu carlionti, necesita anumite tunsori ce il avantajeaza, dau cu mainile ude prin el si aranjez cat sa stea cum trebuie pe tot capul, il las apoi sa se usuce natural, dupa ce se usuca il mai aranjez pe smocuri acolo unde vad ca nu sta, daca nu se aseaza undeva bine imi strica toata freza, adica trebuie sa fie uniform totul pentru a nu ma dezavantaza pe mine, e destula chinuiala cu el pentru ca uneori pur si simplu nu vrea sa se aseze, as putea rezolva problema asta destul de usor dar asta ar insemna sa il tund mai scurt ceea ce nu vreau, mi s-a luat de parul scurt, l-am purtat atata vreme, nu o sa-mi las nici plete pentru ca va fi horror de intretinut parul lung, de taiat varfurile le mai tai cand ma tund dar iau putin din el, in rest ma tund 0 in parti si la spate iar sus il las maricel ca sa il pot aranja cum trebuie, mai am varianta sa folosesc diferite produse de stilizare gen fixativ, spuma, etc dar nu vreau nici asta din 2 motive, nu vreau sa-l ard sau sa il deteriorez cumva, iar al 2-lea motiv e ca voi simti parul murdar dupa ce le folosesc plus ca se va simti mai greu, deja simt ca atarna destul de greu parul, asa ca il las asa. Ca timp nu stiu cat imi ia, n-am numarat niciodata, uneori il aranjez rapid, alteori ma chinui putin cu el dar la final sta.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cand eram eleva, aveam parul lung si trebiasa imi impletesc parul in 2 codite! 7-8 minute, nu m-am gandit niciodata sa ma uit pe ceas!

| DaciaRomania explică (pentru Fatamuntilor):

Sunt clasa a 11-a, și încerc să învăț să îmi împletesc in spic parul pentru școală, dar e cam greu. Mama e mereu cu gura pe mine sa merg cu parul împletit la școală!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru DaciaRomania):

Sunt o multime de tutoriale pe yutube.Repeta in zilele libere! La inceput e greu!
Am vazut destule fete tinere cu parul imletit!

| DaciaRomania explică (pentru Fatamuntilor):

Https://3.bp.blogspot.com/......+braid.png

Asa ar trebui sa îmi iasă! Deocamdată doar mama le face perfecte...dar cam prea strânse pe cap!

| Frank51 a răspuns:

Nu merg la școală dimineața, nici la muncă, la ambele merg după-masă, iar atunci când mă pregătesc îmi ia undeva la 3-5 secunde.

| ReddY25 a răspuns:

10 minutele

| CostinAlamariu a răspuns:

Sunt băiat deci nu mai mult de un minut. Mă spăl seara, mă piaptăn, las să se usuce natural și după mă culc cu părul complet uscat.

Dimineața e curat și stă relativ bine, nu fac decât să mă dau cu pudră pentru volum și textură. Asta durează maxim un minut.

| Eireann a răspuns:

Merg la servici, nu la scoala dar nu cred ca stau mai mult de 5-7 minute ca sunt mereu in intarziere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

15 minute minim

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Depinde in ce mod as vrea sa il aranjez in ziua respectiva. In general 10-15 min.

| Baddiexoxo344 a răspuns:

3-4 min