Epilatoarele si ceara rece sunt cam...numai reclama e de ele
ceara calda, desi poate doare(nu daca iti faci inainte un peeling ca lumea si-ti tii un pic gheata pe piele), tine cel mai mult (cam 4 saptamani). Si nu te iriti, dai cu un pic de pudra la urma sau lotiune de calmare
cu aparatele astea, mai si risti sa-ti creasca firele pe sub piele si atunci sa vezi distractie cum te mananca si ce urat arata
Ce epilator ai? Poate ca nu mai smulge firele de par si doar le rupe...de asta te tine atat de putin. Eu ma epilez cu benzi de ceara si ma tine pana la 3 saptamana...cu epilatorul ar trebui sa te tina tot cam atat, nu crezi?
La mine tine in jur de o saptamana. o saptamana jumate.nici decum 4 saptamani.si am epilator de la braun
Em epilator braun Soft Perfection si l-am cumparat in februarie, deci e relativ nou. Sunt foarte multumita de el, insa astept rezultate mai bune O prietena foloseste epilator de un an jumate si acum zice ca se mai epilzeaza doar la vreo 2, 3 saptamani.
In legatura cu ceara, stiu ca e foarte eficienta, dar mie nu-mi place. Nu sunt genul care da pe la sedinte cosmetice, si nu-mi place sa ma epileze altcineva in afara de mine, si cu ceara nu m-am descurcat niciodata singura, deci prefer epilatorul.
Eu vreau un epilator sa nu simt nimic...ma streseaza durerea asta...nu pot sa ma fac ...cica unele nu dor...