Cam 15 - 20 de min. maxim. Apoi trebuie sa te clatesti pe fata cu apa calduta!
Buna!
Majoritatea se tin in jur de 15 minute. Masca trebuie data jos in momentul in care s-a intarit si o sa vezi ca nu iti mai poti misca muschii fetei fara sa crapi masca.
In functie de cat timp scrie pe ambalaj.
http://www.ileen.ro/sanatate/articol/17/Masca-de-argila
Si eu mai folosesc din cand in cand si pe plic scrie sa stau 15-20 min.Sa stii ca e foarte buna, eu aveam niste cosuri pe brate si mi-au disparut.
30 de minute. uneori e de ajuns si pana cand se usuca.(eu asa fac)daca ai tenul normal si vrei doar sa scapi de niste puncte negre
Eu folosesc de foarte mult timp masca cu argila.Este foarte ieftina si foarte buna pentru orice tip de ten deoarece poti sa o combini cu sucuri naturale de fructe, galbenus de ou, miere.Pentru tenul gras argila se combina cu sucuri naturale astringente:castravezti, rosii, citrice, struguri.Pentru tenul normal si uscat argila se combina cu ingrediente cu efect hidratant si nutritiv:sucuri de morcovi, telina, pepeni, piersici, lapte, ulei de masline, smantana, galbenus de ou, miere...Pentru tratamentul acneei se amesteca cu apa de la robinet sau cu apa plata, o tii pe fata 15 minute insa ar fi de dorit sa nu o lasi mai mult.Iti recomand sa folosesti aceasta masca deoarece este foarte buna.
GabrielaS13 întreabă:
Emily990 întreabă:
GabrielaS13 întreabă:
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: