Întrebare recomandată | iwannabeperfect a întrebat:

Cat trebuie sa stau cu o masca cu argila pe fata?
funda**

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Cam 15 - 20 de min. maxim. Apoi trebuie sa te clatesti pe fata cu apa calduta!

5 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Majoritatea se tin in jur de 15 minute. Masca trebuie data jos in momentul in care s-a intarit si o sa vezi ca nu iti mai poti misca muschii fetei fara sa crapi masca.

Elianna
| Elianna a răspuns:

In functie de cat timp scrie pe ambalaj.
http://www.ileen.ro/sanatate/articol/17/Masca-de-argila

| Bondarel99 a răspuns:

Si eu mai folosesc din cand in cand si pe plic scrie sa stau 15-20 min.Sa stii ca e foarte buna, eu aveam niste cosuri pe brate si mi-au disparut.

| tzus a răspuns:

30 de minute. uneori e de ajuns si pana cand se usuca.(eu asa fac)daca ai tenul normal si vrei doar sa scapi de niste puncte negrewinking

| HimoSsa a răspuns:

Eu folosesc de foarte mult timp masca cu argila.Este foarte ieftina si foarte buna pentru orice tip de ten deoarece poti sa o combini cu sucuri naturale de fructe, galbenus de ou, miere.Pentru tenul gras argila se combina cu sucuri naturale astringente:castravezti, rosii, citrice, struguri.Pentru tenul normal si uscat argila se combina cu ingrediente cu efect hidratant si nutritiv:sucuri de morcovi, telina, pepeni, piersici, lapte, ulei de masline, smantana, galbenus de ou, miere...Pentru tratamentul acneei se amesteca cu apa de la robinet sau cu apa plata, o tii pe fata 15 minute insa ar fi de dorit sa nu o lasi mai mult.Iti recomand sa folosesti aceasta masca deoarece este foarte buna.