Pai gelul ala tine mult, doar ca unghiile crescute nu vor arata estetic, daca ai un gel de calitate si nu speli 10oale/zi fara manusi nu are cum sa nu tina si 10 saptamani
Eu le fac la maxim 4 saptamani pentru ca am constructie nu gel pe unghia naturala si unghii care cresc in jos
In starea de urgenta am stat 8 saptamani si doar unghia mica a zburat si asta pentru ca m-am lovit f tare si unghia deja era coborata bine, era deja crescuta si nu a rezistat la soc
in rest gelul era intact si erau unghiile deja de marimea 6.5- 7
In rest eu ma duc cu gelul impecabil la intretinere dar fac curat doar cu manusi in baie si daca am oale si farfurii mai multe de spalat la fel folosesc manusi.
https://imgur.com/A370kWR
La mine 3 săptămâni, dupa deja sunt prea mari, uneori le tin si 4 săptămâni? depinde si cat de mult ai grija de ele, poate speli vase etc. dar de obicei merg la întreținere dupa 3 săptămâni
La mine au ținut o lună și încă ar mai fi ținut dacă nu le dădeam jos, deja mă săturasem de ele
Hey chiar azi mi-am făcut întreținerea...
Depinde si unde ti le faci...sa zicem...ca daca ti le faci la cineva acasă sa nu aiba gel ieftin etc etc.
Eu mi le fac la o tipa dau 80 de lei
Mă țin 40 săptămâni
Depinde si cum ai tu grija cu ele!