| publicname a întrebat:

Cate kg slabesc daca mananc doar dimineata? Atat vreau sa stiu, stiu ca nu este bine, dar, raspundeti-mi la intrebare daca stiti daca nu asta e...

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde, daca organismul resimte foame majoritatea zilei, vei intra pe metabolism de inainitie si s-ar putea chiar sa te ingrasi cu cateva kilograme. Smecheria intr-o dieta este sa pacalesti organismul, sa nu-ti fie foame dar totusi sa scazi aportul de calorii.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Consuma mai putina paine, sare, renunta la mezeluri, carne de porc, lactate grase (smantana, cascaval, unt, branza topita, branza de burduf ), sucuri, bauturi alcoolice.Consuma carne de pui sau curcan(fara piele)fiarta sau gratar peste, fiert sau gratar( cu usturoi sunt super, au calorii putine), fasole pastai fiarta, conopida, brocolli, spanac, varza, frigarui din piept de pui si legume(morcov, ceapa, rosii, dovlecei), vinete coapte si frecate cu putin ulei de masline( pot fi amestecate cu dovlecel fiert si scurs bine), salata de rosii, conserva de ton in ulei cu salata verde, ceapa, porumb din conserva si zeama de lamaie dupa gust, legume si fructe inclusiv sucuri din ele preparate de tine acasa (ex.mar+morcov,mar+portocala,grapefruit+sfecla rosie), combinatiile ti le faci tu cum iti plac, lapte sau iaurt dietetic 0, 1 % grasimi cu cereale integrale ceai verde antiadipos, apa plata cu lamaie, castraveti murati, varza murata, muraturi, lichide cel putin 2 l pe zi...Intra pe google si cauta alimente cu calorii negative...Eu in 3 luni am slabit 12, 5 kg, am mancat de 4-5 ori pe zi, ultima masa o luam la ora 18, 00 iar mai tarziu daca imi era foame mancam 1-2 mere, kiwi, portocala sau grapefruit. Succes.

kratos
| kratos a răspuns:

Depinde de organismul tau... depinde de ce mananci tu de dimineata....depinde de stilul tau de viata...

| Ana a răspuns:

K sa slabesti trebuie sa mananci regulat, adica dimineata, la pranz si seara pana in ora 18 00.
sa stii ca slabesti mai repede daca mananci regulat decat asa cum zici u doar dimineata.
iti zic din propria experienta, eu am slabit 16 kg, bine ca la inceput mancam regulat iar acum nu prea mai mananc regulat desi stiu ca nu e bine. happy
daca vrei sa slabesti trebuie sa stii 3 lucruri, 1:nu mananci ca sa te saturi, 2: bea multa apa indiferent daca ti-e sete sau nu, 3: doar 2 felii d paine p zi

| lencikk a răspuns:

Pai cred ca in jur de 2. 50-3 sin 3-4 zile...succes la slabit app stiu asta ca am facut si eu asta... dar incearca sa faci asa: manaca dimi doar in wikend ca ai stari de ameteli si sa nu lesini iar pe timp de scoala manaca dimi si apoi ultima masa la 16:00 si ai sa ai o sileta de viespie...nu este recomandat dar...am raspuns la intrebare... te pup si slabit cat mai ok succes kiss

| lencikk a răspuns:

P. S vezi sa nu te obisnuiesti fa asta doar 2-3 saptamana ca iti strici organismul kiss

| paul0013 a răspuns:

Nu se poate spune exact pentru ca depinde si ce mananci...si cum ai spus si tu nu e bine dar cred ca 2-3 Kg

| publicname explică:

Pai dimineata consum cam 1500 de kcal, dar nu mai mananc pana seara si fac si plimbari in ziua respectiva, daca o tin asa o saptamana cate kg slabesc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Încercă o săptămână să vezi dacă ai să reușești!?!
Dacă reduci calorii la jumătate și fracționezi mesele, sigur vei slăbi frumos și sănătos.
Dacă mănânci numai dimineața riști să te anemiezi.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai slabesti, slabesti dar daca slabesti de tot? si ramai numai oase si fara piele?

| Shhht ! - ( Nony ) a răspuns:

Nu se slabeste numai daca nu mananci...trebuie sa depui efort.sa alergi si cu o dieta totul o sa-ti mearga ca pe roti...nu manca dupa ora 18:00.