Pt mihaicd: miley cyrus nu numai ca e o vedeta dar e o MAAAAREEEEEEE vedeta si pentru theorl: cauta pe starmania.ro
Toate vedetele au 65 kilograme si 1, 8 metri.
De Miley Cyrus nu stiu, nu cred ca e vedeta...
Paaaai... din cele auzite
-miley are 1, 64
-avril 1, 57
-ashley are 1, 60
-katty peryy 1, 73
-fergie 1, 63
-kristen stewart 1, 70
-vanessa hudgens 1, 56
-dakota fanning 1, 54
-sarah jessica parker 1, 60
-lady gaga 1, 55
-beyonce 1, 70
-demi moore 1, 65
-demi lovato 1, 60
-christina aguilera 1, 68
-angelina jolie 1, 73
-julia roberts 1, 75
-claire holt 1, 76 (la fel si kate alexa)
Raspuns anonim:
"Sincer.eu nu cred ca miley are 1, 64 pentru ca in acest moment ea pare de 1, 80(cu tocuri)nu stiu ce sa zic dar nu are 1, 64...am eu 1, 73" si
"Miley e cam cat mine de inalta. am vazut-o cand iesea din masina la concert ( eu locuiesc de 5 ani in new york) si eu am 1.75"
Deci, tin sa cred ca are dreptate tipa cu New York-ul. Frate! Miley! Si toate modelele de pe acest Pamant nu trebuie sa aiba mai putin de 1.70
Toate tipele,bune,aratoase,frumosa, superbe sunt inalte!
Da... sunt excepti, drept e. Dar sa fim seriosi, toti baietii din ziua de azi se uita dupa o tipa cu cracii lungi.
Lui Miley ii dau 1.75...Cam asa. CLAR nu are 1.64, cineva a mai zis 1.58 sau ceva gen.
Oricum, probabil vrei raspuns pentru ca sa te compari cu ele.
Nu te stiu, nu te-am vazut. so. Daca esti inalta, deci ai peste 1.65 esti foarte bine.
P.S: Sper sa nu am parte de vreo tip/a care sa inceapa sa ma contrazica facandu-ma si idioata sau proasta cum a facut:
"Raspuns anonim:
Ba voi sunteti idioti? cum dracu sa aiba miley 1, 70 sau cat spuneti voi? omg voi nu vedeti diferenta dintre ea si liam? prosti mai sunteti"
Oricine ai fi, esti... cam cum ai zis si tu. daca te ataci din atata lucru, fetita/baiatule ai probleme grave.
Sper sa te fi ajutat cu ceva Theori.
Big hug!
Miley cyrus are 1. 64m si 58kg, avril lavigne nu stiu, ashley nu stiu, katy perry are 590kg pot sa-ti spun ca inna are 43kg si shakira are 1. 52m si 46kg
Miley cyrus are 1. 64m si 58kg, avril lavigne nu stiu, ashley nu stiu, katy perry are 59kg pot sa-ti spun ca inna are 43kg si shakira are 1. 52m si 46kg!