Caută pe H&M online. Sunt foarte multe modele minunate, mai ales că ei fac reduceri destul de mari. Cumpăr mereu de la ei și au o politică foarte bună. Îţi ajunge coletul la timp, se returnează foarte ușor și ieftin și sunt foarte serioși.
Știu pe cineva căruia nu au putut să-i trimită o rochie (doar că era creată de un anumit designer) și, în schimb, i-au oferit un cupon de mega reducere, undeva la 50-70%. Ceea ce vreau să spun este că sunt serioși și foarte atenţi cu clienţii.
Sfatul meu e sa cumperi o rochie de la un magazin din orasul tau, ca atunci stii ca o sa iti vina sigur.
E acelasi mesaj ca cel de mai sus, but...
Ma asteptam sa primesc sugestii de rochii din magazine cunoscute. Sunt din Bucuresti si ma simt chiar nasol sa ma plimb prin multe magazine nestiind ce caut. Speram sa primesc cateva modele, vedeam care-mi plac apoi mergeam eu in magazin sa le probez.
Eu te sfătuiesc să ieși la shopping pentru că niciodată o rochie pe care o vezi (pe viu), o probezi nu se va compara cu niște imagini.
Plus că s-ar putea să nu se potrivească mărimile și trebuie să o trimiți înapoi (dacă ai noroc).
Și chiar dacă tu vrei doar să îți faci o idee și nu să și o cumperi, e puțin probabil să găsești rochii asemănătoare la magazine.
Eu îți recomand să îți iei mama sau o prietenă și să mergi în toate magazinele din oraș.
Dar, dacă vrei să îți iei de pe net s-ar putea să îți pără rău.
Ma asteptam sa primesc sugestii de rochii din magazine cunoscute. Sunt din Bucuresti si ma simt chiar nasol sa ma plimb prin multe magazine nestiind ce caut. Speram sa primesc cateva modele, vedeam care-mi plac apoi mergeam eu in magazin sa le probez.
Clara_6276 întreabă:
imiplaceciocolatamult întreabă:
cipry73 întreabă: