anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cati ani trebuie sa ai sa fii reprezentant avon?
cine raspunde repede primeste mult-asteptata >fundita!:

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

18. Daca nu ai 18 atunci nu poti fii trecut ca reprezentant si o poti trece pe mama.Nu se tine cont de varsta ff tare decat in mod "oficial". Oriunde vei cauta sa devi si tu un repr ti se va spune chestia asta.

9 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

18 ani!

| hottweet a răspuns:

Pai nu exista o varsta.Cat timp ai tutore.Trebuie sa ai doar semnatura parintilor.

| ٳ ٴٳ ٴ !ńα ßáäá''ђђ ٳ ٴٳ ٴ a răspuns:

Ca sa fi reprezentant avon trebuie sa fi major (18 ani) dar daca esti minora si vrei sa fi reprezentant poate sa se inscrie mama ta, sau o persoana majora iar tu sa iti faci treaba de reprezentantwinking

| VladDu a răspuns:

14 cred

| bogdan_5147 a răspuns:

Am prieteni care sunt reprezentanti si au 15-16 ani

| cryss_1828 a răspuns:

Normal poti de la varsta de 18 ani sa devi.Insa daca esti inca minor poti sa te inscrii pe numele unuia dintre parinte( iti trebuiesc 2 copii de pe buletin ). Apoi cand implinesti 18 ani te poti inscrie pe numele tau.

| Happy_8354 a răspuns:

Pai 18 ani da poti sa rogi un parinte sa se-nscrie ca numele lui si tu sa te ocupi de vanzari comenzi, daca nu ai varsta potrivitawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca sa fii reprezenat AVON trebuie sa ai 18 ani, dar daca nu poti sa inscrii pe cineva major, eu sunt deja reprezentat avon si nu aveam 18 asa ca am inscriso pe mama si eu imi asumam raspunderea.

Întrebări similare