| yallview a întrebat:

Cati bani dati pe o pereche de colanti?
Eu am 11 perechi si nu am dat mai mult de 16 lei, iar colegele rad de mine si.mi zic ieftineala.

Răspuns Câştigător
| BeardedSamurai a răspuns:

Salut, atat timp cat sunt ok si nu e nimic in neregula ce conteaza pretul?
Nu conteaza ce spun ele, nici nu trebuie sa-ti pese, am avut o pereche de adidasi ieftini cam vreo 30 de lei parca, nu m-a dernjat, i-am tinut curati m-au ajutat.
Important este sa ai hainele curate, sa arate ok pe tine si atat nici nu trebuie sa-ti pese ca rad de tine, sa rada, nici nu trebuie sa le zici ceva, hainele nu-s facute sa le tii de fita pe tine.
Sa ai o zi placuta!

| yallview explică (pentru BeardedSamurai):

Da, dar faza e ca sunt din material sintetic si transparenti si de asta rad ei. ca se vede prin ei

| BeardedSamurai a răspuns (pentru yallview):

Atunci cred ca stii ce ai de facut. mie unul nu imi place fetele in colanti, e ca si cand ar merge goale doar ca pielea lor are alta culoare.

10 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Nu port colanti, dar stiu ca sunt destul de ieftini.

| yallview explică (pentru R0R0):

Am colege care rad ca costa doar 15 lei...

| R0R0 a răspuns (pentru yallview):

Nu conteaza ce zic ele.
Tu trebuie sa te simti bine

| yallview explică (pentru R0R0):

Multumesc :d

| R0R0 a răspuns (pentru yallview):

Nu ai pentru ce kiss

| Jimtheghost a răspuns:

Am vazut la H&M cu 20 de lei. Colantii sunt ieftini.

| Daniela_Maria_1997 a răspuns:

Tu crezi ca hainele scumpe sunt mereu bune? Am avut odata o bluza pe care dadusem 100 lei si una pe care daduse 30 lei. Dupa putin timp cea de 100 lei s-a rupt si cealalta o am si acum. De obicei noi platim brand-ul, nu calitatea. Lasa-le sa faca ce vor. Lumea e rea si oricate ai face sa o schimbi, tot asa va ramane.

| yallview explică (pentru Daniela_Maria_1997):

Multumesc, ai dreptate.