| petitdreamer a întrebat:

Cati dintre voi (baietii) sunteti ateniti cand va imbracati? ma refer la asortat, sau chestii de genu asta...

8 răspunsuri:
| kh1ss a răspuns:

Nu sunt baiat, dar nu cred ca baietii se vor intreba vreodata daca bluza se potriveste cu pantalonii :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu...cand ma duc sa imi cumpar ceva ma gandesc daca am cu ce sa asortez bluza, blugii, adidasii si multe altele...sunt fff atent la aceste lucruri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sint atent sa nu pun pantalonii invers big grin in restwinking

| hashe86 a răspuns:

Incerc cat de cat ce pun pe mine sa se lege insa nu exagerez cu asortatul si alte alea. per ansamblu trebuie sa dea bine si sa mi se potriveasca si mai ales sa ma simt eu bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt atent la ce se asorteaza, cu ce.pantoful sa fie curat si stralucitor.pantalonul sa cada drept.bluza sau tricoul, camasa sa se potriveasca tipului de pantalon, si din ce este facut.si depinde si unde merg, si ce impresie vreau sa fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, ce, iesim asa... fara sa ne uitam? Ca doar n-o sa pun cravata verde la camasa rosie, sau invers.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu nu sunt baiat dar consider ca este destul de important si asta la un baiat.happyTrebuie cat de cat sa arate binewinking

| dulshe a răspuns:

Nici eu nu sunt baiat dar cred ca sunt si baieti de aman2 feluri, adica am intalnite baietii care au grija cand iese de aksa sa miroase bine, sa aiba camasa k papucii sau genuri de acestea dar am intalnit si baieti care isi pun ceva pe ei si nu se mai uita daca papucii sunt albasti si camasa rosie