| LorenaElena a întrebat:

Caut si eu statusuri pentru hi5, si as vrea cate mai multe. Cel ce este cel mai frumos, primeste fundita. love struck

Răspuns Câştigător
| MarinaElena a răspuns:

"Adevaratii prieteni nu sunt aceia care te urmeaza in sir indian,ci aceia care-ti arata greselile si iti raman alaturi orice s-ar intampla."

"Vor exista mereu oameni care ne vor rani,asa ca trebuie sa ne pastram increderea si doar sa avem multa grija in cine avem incredere si a doua oara."

"Mi-e dor sa pot sa nu-mi mai fie dor de tine..."

"Dintre toti cei care vor intra in viata ta, numai prietenii adevarati vor lasa urme in inima ta."

"Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. "

" Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit happysi mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger! "

"There will be many people who will walk in and out of your life but only true friends will leave footprints behind."

"True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget."

"Last night I asked my angel to watch over you. But it came early. I asked him why. He smiledhappy and told me that an angel does not keep another angel!"

"You are one in a million:*"

"Sentimentele nu pot fi puse pe balanta
Nu ne poate desparti nicio distanta
Suntem suflete pereche mereu in zbor
Am nevoie de tine ingerul meu pazitor."

"Inchide ochii pentru o secunda
Asculta in inima mea cum dorul ma inunda
Permite gandului meu in suflet sa-ti patrunda
Cat de mult te iubesc o sa-ti raspunda."

"Sunt singura si ingandurata
Sunt plecata,sunt departe
Nu m-am schimbat,nu te-am uitat
Cu gandul la tine sufletul imi arde."

A true friend sees when your soul cries, while others are fooled by your smile .sad

Nu privi in spate,lasa-n urma tot ce-a fost. Tu incercai sa te ridici….el te tragea in jos. Dar nu ceda cand stii ca inca mai poti,ca tine sunt putine dar ca el sunt toti!

Intr-o zi se intalnesc DRAGOSTEA si PRIETENIA.DRAGOSTEA intreaba PRIETENIA: daca eu exist tu ce rost mai ai?PRIETENIA raspunde: ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima

Eram copilbatting eyelashes,era frumoshappy,era ca intr-o povesteday dreaming,era atuncistraight face,era si-a fost:-happy

A ierta`i usor. a uita e greu !

Mereu cu zambetul pe buze, nu se streseaza, nu prea o intereseaza ce urmeaza.

"Un zambet este cea mai ieftina si eficienta crema antiriduri."

"Cu greu vei gasi dragostea in gesturi extravagante. Ea se ascunde de cele mai multe ori intr-o soapta sau un zambet bland."

Cand o persoana este prea obosita ca sa-ti mai ofere un zambet , ofera-i tu unul.

Fericire e cand iti amintesti cat de fericit esti cand iubesti.

uneori timpul iti raspunde la intrebari si-ti reda fericirea.

Fericirea nu e o destinatie, e un mod de a trai! Fericirea e atunci cand intre 2 aripi incap 2 inimilove struck

.imi place sa cred ca am pierdut doar ce nu mi-a trebuit.

Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi.

Nu stiu daca reusesc dar cateodata raman zambind, gandindu-ma ca vreodata o sa fie chiar asa...noi doi :X

Imbracat in zambete aproape orice om e fals, am crezut in ochii sinceri si, da, m-am ars .

Vorbe goale fara efect ... []

~Te vad , dar nu-mi ajunge doar noaptea in vis...Ai cheia ce deschide un suflet inchislove struck!~

Amintirile raman indiferent de ce.ar urma.

Vremea in care nu.mi pasa ce va urma.

Tot ce'i adevarat vine putin cate putin love struck

Vorbe spuse fara rost au stricat tot ce a fost frumos sad .

Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine:*happy

Pot sa trec printr-o viata de cosmar daca traiesc o clipa, un vis.

E atat de simplu,da' lucrurile cele mai simple sunt cele mai grele. crying

Da' uita cu totii ca trecem nu stam prin viata, si doar impreuna invatam.Sa iubim, sa ajutam, sa uitam, sa iertam.happy

Nici daca s-ar putea , eu nu te-as schimba !

Dragostea este ca un zâmbet, niciodata nu are valoare daca n-o daruiesti.

Ai ramas in mintea mea...nu te pot scoate nici sa vreau.straight face

Viata e simpla,doar ca noua ne place sa ne-o complicam.

Prietenia e un cuvant pe care multi il rostesc,dar putini il inteleg.

Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi, dorinta, pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea...

In iubire nu asculta sfaturile altora ,fa cum te indeamna inima!

Pentru a castiga totul trebuie sa stii sa piarzi...

Valoarea unui prieten nu o cunosti decat atunci cand il pierzi!

Nu inceta niciodata sa zambesti ,chiar si cand esti trist pentru ca nu stii cine s-ar putea indragosti de zambetul tau.

Nu există fericire de care să-ţi aminteşti fără tristeţe

Nici daca s-ar putea , eu nu te-as schimba caci la tine-mi place tot ce nu suport!

Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie.altora s`ar putea sa nu le pese.

Clipele trec prea repede si
Soaptele dor mai mult cand vad ca
Visele te-au adus si te vor inapoi

Zambeste azi, maine poate fi mai rau ! Traieste clipa, nu stii niciodata cand poate fi ultima

Adânc în sufletul meu ştiam un lucru, şi anume câtă putere îţi dădea dragostea să distrugi pe cineva

Unii oameni vin si pleaca repede din viata noastra, altii stau o vreme, punandu-si amprenta pe inima noastra . Dupa plecarea lor, nu vom mai fi niciodata aceiasi

Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate . Dar prietenii adevarati nu poarta niciodata cutite la ei

O să ramână amintiri blocate în ochii mei goi . Că se`nvarte ceasul si nimeni nu`l va da inapoi

De-ai privi adanc in ochii mei ai vedea ce insemni pentru mine

Acum mă uit pe geam şi zâmbesc . Că-s totuşi amintiri frumoase în care inca mă regăsesc

Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide, dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi

Pot sa uit cuvintele pe care mi le-ai spus, pot sa uit chiar si lucrurile pe care mi le-ai facut, dar nu pot sa vindec sentimentele pe care le-ai ranit

Caci numai timpul este cel care te face sa`ntelegi

Zâmbeşte chiar dacă este un zâmbet trist căci mai trist decât un zâmbet trist e tristeţea de a nu şti să zâmbeşti

Iar dacă voi reuşii vreodată să pot iubi pe altcineva ca pe tine, îţi jur că nu voi uita niciodată că ai fost totul pentru mine

E un chin in vis desprins .Din subconstien ca as vrea sa nu te pierd .Sa te am permanent love struck

Am invatat ca poate, pentru lume, tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane, tu esti lumea toata!

Am invazat sa nu plang pentru ca ceva s-a terminat, ci sa zambesc pentru ca acesta s-a intamplat

Prietenii sunt ca şi curcubeul: îţi luminează viaţa când ai trecut printr-o furtună.

Fiecare om are un suflet, fiecare om merita un zambet, fiecare om are o sansa, fiecare om greseste macar o data.

Cate lacrimi am varsat,cat am plans si am oftat . oh go on

Poate ti se va plimba pe obraz lacrima dar el va intalni privirea ta in fiecare EA!devil

Dragostea e ca o clepsidra, cand ti-se umple inima,ti se goleste creierul

Prostii par conceputi pe cale artificiala
Ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boalaangry

Si pur si simplu raman fara cuvinte.ma uit peste poze.si'mi aduc aminte

As vrea sa fiu cum o sa fiu Asa ca lasati-ma sa traiesc asa cum stiu Lasati-ma sa fac si bune si rele Ca sa stiu macar ca sunt greselile mele.

Am invatat sa plang cu zambetul pe buze

Suferinta este singura experienta peste care nu trece niciun suflet uman.

Ce frumosi sunt ochii tai verzi, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape

Va veni o data vremea cand in urma vei privi... ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii... dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca. "Asa a fost o data!"oh go on

Nu judeca pe cineva pentru ceea ce este azi…incearca sa vezi ce poate deveni maine

Indiferenta ta, raneste sufletul altora

Incerc sa ascund calvaru numit depresie si zambesc fals doar ptr buna impresie.crying

Tristetea trece, lacrimile se usuca, rana se vindeca, raul se uita , dar acum le simt pe toate, odata cu ele trec si eu

Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil eu tot o sa te iubesc enorm

As vrea sa pot da timpul inapoi sa intorc clepsidra si sa te pot privi din nou in ochi sa sa-ti spun cat te iubesc!

●Am ganduri interzise, dar imi sunt permise nu mai sunt cum eram, acum zambesc, atunci plangeam`●

Iubirea are preţ pentru cel ce o dă. Cel mai adesea ea nu înseamnă nimic pentru cel căruia îi este dată.

nu asa se termina toate povestile de iubire? unul pleaca,celalalt ramane.ramane prins in trecut,blocat intr-o iluzie pe care el o numeste "poveste de iubire"

Cea mai mare frumusete este cea invizibila pentru ochi, dar vizibila pentru inima.

Nu intotdeauna trebuie sa intoarcem pagina. Uneori trebuie sa o rupem.

Prima dragoste nu, nu se uita niciodata,". pentru ca mereu . vom avea ceva pus deoparte pentru prima persoana care ne-a patruns in inima si ne-a facut sa simtim.Si nu se uita mai ales cand acea persoana tot vine si pleaca din viata ta.

Amintirea este singurul cuvant care ne leaga,Singurul care a trait cu noi,Singurul moment din viata care nu va muri.

Nu sunt singura in ploaie si vant. Am cei mai buni prieteni de pe pamant

Si Stiu Ca'mi V'a Fi Greu`! D'ai Mult Mai Bine'asa`! IL Voi Iubi Mereu Si N'am Sa'l Pot Uita.E Prima Dragoste, Poate Si Ultima`!love struck:Xlove struck

Trenul a plecat si se scurge pe sine adio speranta, macat tu sa traiesti bine!

Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri!

Nu am sentimente, nu mai am lacrimi.

Persoana care te face să te simţi bine poate fi tocmai aceea care ar fi in stare sa te faca sa te simti mai rau.

Traieste pentru cine te iubeste, infrunta-i pe cei care te provoaca si ignora-i pe cei care nu te baga in seama.

Cei pe care-i iubim mai mult sunt de obicei aceia care ne ranesc cel mai mult.

Si te-am iertat.de fiecare data. Si de fiecare data m-ai dezamagit din nou.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.

-un prieten adevarat este acela care te asculta,iti da sfaturi si este langa tine atunci cand ai nevoie, ci nu acela care te face sa crezi ca e langa tine dar defapt nu e.

Soarta imi pune mereu bete-n roate ,caci cei pe care ii iubesc nu-mi sunt aproape crying .

Tu sufletul mi l-ai aprins
Eşti baiatul visurilor mele

Iar dacă eşti ce am pretins,
Un semn să-mi dai că eşti în ele
Bogat sau sărac dacă eşti,
Exişti doar pentru mine
Să-mi dai cea mai frumoasă dintre veşti
Că sunt şi eu în inimă la tine

Stai asa ca Nu e Greu K vne si randuL meu Sa Te umiLesC si eu`:X

Te urasc pentru ca nu poth spune ce simth pentru tine :X.Te urasc pentru ca nu vreau sa iti cer mai mult decat o clipa de nebunie...Te urasc pentru ca nu poth sa iti spun ca te iubesc.big grin:*:Xsad

Inspira Mult Talent, In Privire are Magnet.Cum ai Putea sa Nu'i Vorbesti? Ochii aia verzi sa Nu'i Iubesti

Visele nu ţi le dau, nu mi le poţi lua, să visez e lumea mea:X

Şi mă gândesc la ce nu e permis . La ce e interzis . La ce eu numesc : vis love struck !

Ai un mod de a veni usor la mine Si cand iei , iei tot ce e mai bun din mine sigh

• Schimba tot raul in bine,ca si eu m`am schimbat pentru tine!love struck

nu-tzi incredinta visele in mainile celor ce le-ar putea distruge,
mai bine lasa-le inchise-n tine,
acolo nimeni nu le poate frange!

Cand vrei sa obtii ceva, .arata intai ca nu-ti trebuie neaparat!

•Stiu ca ii datorez atat de multe, Ca uneori imi schimba viata`n cateva secunde.

•Iti amintesti cand mi-ai zis ca nu o sa fii in stare sa`mi faci rau?!Ai fost!
•Uneori mi-e dor de tot ce am trăit . dar stau şi mă întreb " oare chiar m-ai iubit ? " :-s

•Iti spun pentru a mia oara , fiecare zi cu tine este extrordinara !
• Nu ştii când totul e de vis, căci totul se duce când luminile s-au stins.
Niciodată să nu înlocuieşti un suflet bun cu un chip frumos
Ai avut un ingero:-)
Dar l-ai pierdutwave
Din cauza orgoliuluibig grin
Tau cel multsad

You're like an angel
coming to my life
missing you now
missing you so much

Missing you I am missing you
I miss you all the time

You're like a fire
burning in my mind
missing you now
missing you so much

Ma`ntreb de multe ori ce mi-ai facut de m`am indragostit pe loc
mi-ai dat foc la inima, ai oprit timpul in loc

Parca secundele sunt ore.cand nu esti langa mine

Am ramas profund remarcata
Cand te-am vazut .m-ai atras cu adevarat

Sunt doar niste cuvinte ce-mi aduc aminte
De ceea ce-mi spuneai cand te-am cunoscut

Si inca alte cuvinte care-mi intra in minte
Cand cu tine nu sunt si-mi place sa le aud

Vrei sa faci ceva cand ma privesti asa
Vrei sa ma pierd sa ma cutremur in fata

I am begging you , i am begging you
I wish i’l never saïd goodbye

Fara tine.e ca si cum nu as fi eu

Credeam ca traiesc un vis,departe de realitate
Si ca intre noi avea sa fie un sentiment aparte.

Simt cum se scurge-n mine ultima clipa din viata
Si-as da orice din lume sa te vad acum in fata.

Te simt aproape ca pe ingerul meu pazitor
Tu imi dai aripi sa ajung pana la tine in zbor

Sunt ratacit in noapte sub un cer fara stele
Ma las indrumat doar de tine,lumina vietii mele

Imi transmiti fericirea din priviri,ador sa fii asa
Un cer albastru si mult soare in viata mea
Sa fiu cum sunt,fara tine n-as putea

E una dintre zilele alea nasoale
Ma gandesc la tine si doar ma doare

Nu mi-ai facut nimic,pur si simplu nu esti
E momentul in care nu ai si iti doresti

Y este corazon que te robaste
Cuando te marchaste
Tu te marchaste con mis sueños

Y este corazon esta latiendo
Cada vez mas lento
Y estoy sintiendo en mis adentros
Como el fuego no se apago.
No se apago.

Como sanar esta profunda obsesion
Como le explico a mi alma que se termino
Me estoy volviendo loco por ti.
Hasta en mis sueños te veo.sin ti eu me muero.

I will never regret you or say that I wish I'd never met you, because once upon a time you were exactly what I needed.

On the first page of our story, the future looked so bright .

Ma indragostesc ca toata lumea...Dar iubesc in felul Meu love struck

Ai crezut ca ai fost totul pentru mine? Te`ai inselat winking
Alege sa iubesti si iubeste ce ai ales.
Te rog sa zambesti si sa-ti amintesti ca fluturii traiesc doar o zi pe pamant.;x
Ea stie cand sa zambeasca :-> ;x
Promit că într`o zi o să te uit winking
Tot ce-a fost cândva a disparut , povestea noastra s-a sfârsit , nu-mi pare rau ca te-am iubit , caci marea mea iubire , e azi o amintire .
Daca va veni timpul sa pricepi ceva, iti zic ca vei REGRETA winking…Stii de ce ? J…Pentru ca ea nu va mai fi a ta love struck
Sunt clipe in viata mea, cand ti-as spune tot ce simt straight face, dar stiu ca n`ar conta sad, tu nu m`ai asculta. oh go on
Crezi ca ma faci geloasa happy cu idioata ta rolling on the floor ? Nu fraiere :-J Chiar nu imi pasa de ea : >big grin

DRAGOSTEA nu se vinde ci se pretuieste winking love struck
Crezi ca ma faci geloasa happy cu idioata ta rolling on the floor ? Nu fraiere :-J Chiar nu imi pasa de ea : >big grin
doar o clipa sa mai stai as vrea.nu te-ndeparta!
cu mainile intinse.cu tot atatea vise.eu te-astept in viata mea.

Fericirea este o placere pe moment, o amintire de neuitat.

Fericirea se manifesta atunci cand zambesti din adancul sufletului tau si te simti cu adevarat liber

Fericirea este o floare rara; ea vine si trece ca norul fugar de primavara.

A inceput ca o gluma sau prostii . nu credeam ca o sa vreau sa te vad in fiecare zi .

Nu exista motive doar intrebari fara raspuns/ Nu exista liniste doar soapte spuse pe ascuns.
Felicitari pentru premiu! Ai castigat ura mea pentru eternitate.:]Semnat ,Blestemul tau.:]
vreau din mintea mea cumva sa sterg...vorbe-n care nu mai cred...

Cand apa va canta si muntii vor dansa atunci eu cu drag te voi uita.

Viata ta e in alb si negru ca nu`ti permiti culori, in timp ce altii, in filmul vietii lor isi cumpara actori !"

*Cel mai bun accesoriu pentru o fata: prietenii ei. (The best accessory a girl can have: her best friends.)

Primera vez, que estoy llorando
No lo puedo creer, no lo puedo creer, no
Nunca pensé, que iba a llorar,
Menos por un amor, menos por tu amor, no

Vreau ce`i al meu,Sa fie al meu.Nimeni sa nu Iubeasca ce Iubesc.Doar eu ;x !
*Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor. (A friend is someone who accepts your past, supports your present and encourages your future.)
Fii parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste!Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita!` Invata sa te faci respectata chiar daca nu toata lumea te inghite.winkingwinking
*Cel mai bun motiv sa mergi la scoala: prietenii.
Sa fi ce vrei tu sa fi, nu ce vor altii. Sa faci ce vrei tu sa faci, nu ce fac altii. Sa gandesti cum gandesti tu, nu cum o fac altii. N-o sa ma vezi sa uit cine sunt, dar o sa-i vezi pe altii.
*Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.
in intuneric tu esti lumina.

Un sfat...Sa nu ai încredere în persoanele care deja te-au ranit în trecut. Unele dintre ele o vor face din nou .

*Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI. (I’m sorrounded by angels. I call them FRIENDS.)

Si asta imi place la tine ca tu nu esti ca restul / Poti sa`mi aduci caldura in suflet chiar daca afara e ger

Doar petale uscate cazute pe o carte
Imi spun ca tu, esti departe
Si nu stii cum arde si nu stii cum doare
Tu nu esti unde esti tu oare? !

Deci nu-mi amintesc de cand stau aici,
Pe cand tot astept sa ma ridici,
Ce rost are timpul daca nu suntem noi,
Pt iubire-i nevoie de 2!

Mi-e dor mi-e dor mi- e dor mi-e dor
Mi- e atat de dor cateodata
Mi- e dor imi e dor imi e dor imi e dor
Ca te-am pierdut sunt doar eu vinovata.

Cu bratele-n tinse si ochii inchisi
Veneam spre tine stiind ca ma prinzi
Spuneai ca sunt aerul ce il respiri,
Nu mai pot trai din amintirï!

Chiar dacă în spatele unui vis se poate ascunde un coşmar nu uita să crezi în tine şi toate problemele încet dispar .
Fii atent la piept ce strangi big hug
Ca daca azi esti fericitbig grin,
Maine s-ar putea sa plangicrying

Ma faci sa te iubesc,
Ma faci sa te dorec,
Ma faci sa innebunesc si nu e prima data
Cand vin sa iti cersesc
Puterea sa ma indragostesc
De partea ta intunecata

Ganduri in miez de noapte
Strabat fiind linistea intunecata
Si dorul plin de suspini

E un chin in vis desprins
Din subconstient ca as vrea sa nu te pierd
Sa te am permanent

Sa iti vad chipul angelic
Ce m-a cucerit din prima
Sa iti ascult vorbele dulci
Sa iti simt inima

Sa citesc in ochii tai verzi
Dorinta arzatoare

Sa iti deschizi sufletul in fata mea
Ca un boboc de floare
Caci mori de nerabdare
Si ma gandesc la un sarut

Mor ca nu te am
Distanta se simte mult
Spune`mi cine te alina
Daca nu sunt langa tine
Pentru tine cine suspina
Atunci cand nu e totul bine

Sub aripa cui vei sta
Atunci cand ploaia va veni
mi-a duc aminte si acum
Stropi aia mici din prima zi
Sti tunelul dragostei din prima noapte
Primul sarut,prima atingere,primele soapte

Tu mi-ai dat aripi
M`ai indemnat sa zbor spre cer
Da nu mi-ai spus ca sunt de ceara
Si se vor topii lejer

M`ai lasat sa incerc sa zbor
Sa ating o stea
Ca mai apoi sa ma prabusesc
In inima ta
Acolo sa invat sa te rasfat
Sa gust din pasiune

Unii mi-au spus
Ca dragostea e a8-a minune
Si mi-au mai spus
Ca la distanta sincer n`o sa mearga
Dar lasa-i sa vb
Ca lumea e bleaga

Sentimentul nu dispare
Ca o vacanta de vara
Uneori e mai lucid
Ca fumul tras dintr`o tigare

Da,nu mai conteaza
Atata timp cat esti cu mine
Nimic nu e imposibil
Daca o fac pentru tine
Si sper ca intr-o zi
Sa nu iti vad intinsa mana
Sper ca nu va fi o zi
Cand va domni doar ura

Sper sa fii instare
Sa ma accepti asa cum sunt
Caci nu suntem sortiti
Sa fim singuri pe Pamant

Imi pare trist si de neinteles, ca nu privim la cer mai des, ca nu culegem flori si nu zambim, noi care asa de repede murim.

Somewhere there's someone who dreams of your smile and finds your presence in life worthwhile so when you are lonely remember it's true somebody somewhere is thinking of you.

I'll never be alone, be alone, be alone,
Cause you are in my soul, in my soul, in my soul
I'll never make you cry, make you cry, make you cry
You give me sunrise with your smile

Turn the lights
A lil' down low
We can be together
Turn the lights a litle bit
So we can go slow
And we can be forever.
Give me a whole life
We gotta be together ever moonlight
I hold you so tight
Till morning and the sun
Will be our moonlight

Give me all your love, love, love, love, love
And I'll give you mine

Am invatat ca trebuie sa tac atunci cand lacrimile vorbesc!Am invatat ca trebuie sa ignor si ca trebuie sa traiesc!

Lasa timpul sa treaca ca sa faci treaba sa mearga… nu te grabii vei reusi!
Nu exista motive doar intrebari fara raspuns/ Nu exista liniste doar soapte spuse pe ascuns.

A inceput ca o gluma sau prostii . nu credeam ca o sa vreau sa te vad in fiecare zi .

Fericirea se manifesta atunci cand zambesti din adancul sufletului tau si…te simti cu adevarat liber…
Fericirea este o placere pe moment, o amintire de neuitat.
I will never regret you or say that I wish I'd never met you, because once upon a time you were exactly what I needed.
Te rog sa zambesti si sa-ti amintesti ca fluturii traiesc doar o zi pe pamant.;x
Fericirea este o floare rara; ea vine si trece ca norul fugar de primavara.

Am muzica in suflet si`n gand.Trec prin toate oriunde, oricand.Muzica e in sufletul meu si va fi aici langa mine mereu.

Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.

Fii pur si simplu SURD cand cineva iti spune ca nu`ti poti realiza visele.

Un zambet e ca 1000 de cuvinte.

Realitatea bate platourile de filmate.Viata`i frumoasa si fara efecte speciale.

Viata`i frumoasa.Asta cand o privesti din unghiul potrivit!

Chiar daca unii nu ne lasa sa traim,privim inainte si ironic le zambim

Cand cuvintele esueaza,Muzica vorbeste.

Ai patruns vreodata dincolo de curcubeu ca sa vezi daca e colorat si-n partea cealalta?

♥ Nu ma pot oprii din plans.

Când ti-e dor de cineva, sa nu închizi ochii. O sa-ti fie si mai dor.

Anumite momente, anumite cuvinte, anumite persoane . nu le voi uita niciodata.
Imaginatia ne va purta,de multe ori,spre lumi care nu au existat niciodata.Dar,fara ea,nu vom pleca nicaieri.

Vis - singura realitate pe care nimeni nu ne-o poate fura.

Ador sa ma uit la poze si sa imi aduc aminte de o multime de amintiri frumoase.

Când nu reusesti sa uiti. încerci sa ierti.
Toate adevarurile sunt usor de inteles o data ce sunt descoperite-Ideea e sa le descoperi.
Spre deosebire de sah, în viata jocul continua si dupa mat.
Mai am puterea sa zambesc ,stiu ca se poate si mai bine. N-o sa uit vreodata ,de mult ,ca tu ai tinut la mine, n-o sa uit cu toate ca las in urma tot ce imi aminteste de tine.

Intr-un cuvant pot rezuma tot ceea ce am invatat despre viata: Continua.
A iubi implica riscul de a nu fi iubit inapoi.

• Uneori amintirile trebuiesc pastrate • Insa cei mai multi se feresc sa faca asta.

Nu esti primul care pleaca,dar esti primul care intr-o zi as vrea sa se intoarca
omul se naste ca sa sufere, dupa cum scanteia se naste ca sa zboare

Fericirea adevarata este intotdeauna de o clipa sad

Nu te pierde in peisaj, fii destept si ai curaj !

Tot ce e frumos in lume trece ! Iti raman in gand amintirile Orice ar fi ai incredere ! Ca dupa vreme rea , rasare soarele ! :*

De ce sa renunti la vise daca unul nu s`a implinit ? sad

Esti un inger in visele mele, stapanesti inima mea. Esti un inger venit dintre stele, jumatatea ce`mi lipsea ! love struck`
Pe final , totul s'a daramat usor , si'au urmat momente'n care nu ma mai faceai sa zbor .
Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti:p
Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri!
Nici un baiat nu va mai fii cum a fost el!
• Eu nu ţin cont c'afară plouă , că'i zăpadă sau rouă Mie nu'mi strică vremea stările cum vi se întâmplă vouă .
• Am avut multe dorinte.Care nu s’au implinit!Am facut multe greseli!Dar pe toate le’am platit

"Dragostea pe care n-o cauti, nu vine."

Cand totul iti merge rau Si lumea te barfeste Asculta sfatul meu: zambeste!

Timpul este prea lent pentru cei care asteapta,prea iute pentru cei care se tem,prea lung pentru cei care se plang,prea scurt pentru cei care sarbatoresc si totusi se spune ca timpul este o eternitate.

●Fiecare lucru îşi are vremea potrivită. Şi fiecare vârstă îşi are nebunia ei de clipă !

Chiar dacă în spatele unui vis se poate ascunde un coşmar nu uita să crezi în tine şi toate problemele încet dispar .

In viata regreti numai riscurile pe care nu ti le-ai asumat!
Batran e numai cel ce si-a ucis si ultima farama de speranta.

4 răspunsuri:
| EuDarii a răspuns:

Plecat cu gandu’…la un coupe…motor mare… fara CD si fara difuzoare…s’auzi cum urca’n ture…prea tare…viseaza in continuare…speranta nu moare… "

Viata e un joc de cacao in care nu poti folosii coade!

Domina ca sa nu fii dominat

Ca sa întelegi ca esti prost trebuie totusî sa-ti mearga mintea

E greu sa nu faci nimic… nu stii niciodata cand termini…

Răspuns utilizator avertizat
| Mоиica a răspuns:

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…

Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…

Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar ptr tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!

E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU !

In intuneric tu esti lumina care imi da viata… singura mea sperantza… sg’ul meu motiv care m-a mai tine la suprafata…

E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…

Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!

Afara-i frig si innorat/ Stau singur, trist si suparat/ Afara ploua si-i urat/ Simt inima vibreaza-n gat/T u acolo, eu aici/ Vad lumini de licurici/ Tu esti acolo, eu aici…

Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin…

Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mie dor de tine!

Cand soarta imi va spune sa parasesc pamantul, cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul, cand zile ptr mine nu vor mai exista,atunci dar nici atunci eu nu te voi uita…

Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna te iubesc! , iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata… dar se pare ca nu o v-oi avea…

Nu-mi stricatzi praosta dispozitzie…

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

Am visat prea mult ce nu trebuia…am vrut prea mult ce nu trebuia…acum toti sunt fericiti….iar eu plang printre zambete si rasete…

Tu de vei iubi pe altul… eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!

Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine . dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine…

Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil eu tot o sa te iubesc enorm…

Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile…

Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!

Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!

Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma… ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul…

Stau in camera mea rece… Privesc in jur si mi se pare Ca pereti se strang in jurul meu… Ma simt singura… Totul e intunecat si rece, intocmai ca inima mea… Inchid ochi si incerc sa uit de tot…

Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva…

Alerg spre tine cu 120/h si parca dureaza o vesnicie. De ce nu esti langa mine!?

Acum tot ce a fost intre noi pare demult… incerc sa-mi amintesc dar nu pot …tu probabil m-ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pentru tine…

Regret ca esti departe / si nu te pot vedea / dar te am mereu aproape / in inimiora mea…

Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta,crezand ca eu inca te astept. .vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea , insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult… vei plange atunci cum am plans si eu , dar va fi prea tarziu…

Singura,fata in fata cu noptile si cuvintele…

Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi…

Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart…

Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat….

Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa, IUBIRE…

Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea!

Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…

Durerea ce in suflet o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma trezesc… de ce oare TE IUBESC ?

Daca as putea rade , nu as mai plange…

Hai ramai cu mine… Sau ramai cu bine… Poate asa-i mai bine… Daca nu-ti convine… nimeni nu te tine… Poti sa faci ce vrei de maine…

Viata e prima tarfa care m-a facut sa plang…

Uitarea sigur va veni vor trece clipele pe rand cand la trecut te vei gandi pastreaza-ma o clipa-n gand…

Ma dor ochii ptr ca nu te pot vedea, bratele-mi sunt goale pentru. ca nu te pot inbratisa, buzele-mi sunt reci ca nu te pot saruta, inima mi se frange ca nu esti a mea!

Imi place sa ma plimb prin ploaie… pentru ca nimeni nu vede ca eu plang…

Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine…

Sa ai cu cine, sa ai unde…… dar sa n-ai cu ce !

Atinge steaua de neatins si nu-i uita pe cei care au crezut in tine…

Zambetul celui care sufera este mai dureros decat lacrimile celui care plange…

Ce sa fac ca lacrima sa nu se mai plimbe pe obrazul meu?

Grea e viata unui peste Cand se zbate pe uscat Dar mai grea a unei fete Cand iubeste un baiat !

Marile incendii se nasc din scantei mici…

Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te v-or impiedica sa vezi stelele…

Vezi tu….nu pot sa te uit…fiind te iubesc prea mult…insa tie ti-e usor….mie insa imi vine sa mor…

Daca razi, toti vor rade cu tine… daca plangi, vei plange singur…

Nu stiu ce a fost intre noi…o dragoste, o minciuna, o obisnuinta….dar orice ar fi fost a fost un vis frumos… dar acel vis a ajuns sa ma raneasca…nu mai pot sa traiesc asa…

Zambesc la stele, si ele……….

Tot ce e in sufletul meu este aici si asta nu cred ca se v-a schima curand cum nici eu nu sunt genu care sa ma schimb…

Toata lumea e suparata cand sunt eu fericita si toata lumea e fericita cand sunt eu suparata…mai bine sunt mereu suparata decat sa fie ceilalti suparati….dar acum, nimeni nu-mi poate lua fericirea…

Mai bine mor pentru ceva, decat sa traiesc degeaba…

Il iubesc si prostutzul nu-si da seama…

Priteni falsi sa dea BUZZ, astazi fac prezenta!

Cel mai nasol lucru este sa te simti in plus acolo unde candva erai totul…

A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!

Intr-o zi ne-am intalnit, si ne-am placut si ne-am iubit, lumea parca a innebunit, si intr-o zi ne-a despartit…

Inima mea e rupta in doua, jumatate din ea e inca la tine, dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna…

As vrea sa fiu un fulg de nea chiar daca as trai putin macar as fii pentru o zi fericita si apoi as muri linistita…

Tot ce vad e firm…ard…vise… amintiri… sperante…cred ca un adio e cel mai bun…

Daca viata iti intoarce fundul…….profita de ocazie si…. f*te-o !

Fiecare cuvant e o speranta in plus… cu fiecare clipa trecuta moartea mea e mai aproape… iar eu inca visez…

Sick of crying, tired of trying, yes i’m smileing but inside i’m dieing…

Cand mi-a fost in viata bine ca un sarpe stateai numai langa mine cand mi-a fost viata amara ma-i lasat ca pe un tren in gara prea multe vorbe n-au rost as da orice sa uit ce a fost ai plect, plect sa fi si la mine sa nu mai vi…

De ce ai ales sa ma minti cand putea-i sa imi zici totul in fata,de ce ai ales sa imi ranesti sufletu, cand eu tineam la tine.Am avut incredere ca timpul se va scurge printr-e noi dar de fapt se scurge pe obraji mei!

Lacrimi amare imi acopera ochii cand noapte la tine stau si privesc, iar somnu-i departe nu pot sa-l apropii si doar la tine stau si ma gandesc.

Inima mea e rupta in doua, jumatate din ea e inca la tine, dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna…

As vrea sa fiu cum o sa fiu Asa ca lasati-ma sa traiesc asa cum stiu Lasati-ma sa fac si bune si rele Ca sa stiu macar ca sunt greselile mele…

Stiu ca te uiti la ea si te gandesti la mine…O atingi pe ea dar ma simti pe mine…Ti-e sete de mine dar te racoresti cu ea…Stiu ca ma vrei pe mine dar te multumesti cu ea…

Vreau sa fiu singur in pustietate, sa nu vad lumina zilei, doar intunericul adancul sufletului…

Aspir…….la o viata mai buna…

Plang de durere… sunt singur si trist si te vreau inapoi… intoarce-te si fa-ma din nou sa zambesc…

Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine… m-ai lasat undeva, de unde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa! Ajuta-ma si tine-ma in brate…

E atat de frig… lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc… traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata…

As vrea sa pot da timpul inapoi… sa intorc clepsidra… si sa te pot privi din nou in ochi… sa pot sa-ti spun cat te iubesc!

Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape

A cazut si ultima petala de trandafir… s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna

In zilele in care plang, nu ma gandesc decat la ce va fi… lacrimile nu mai au nicio valoare, cand soarele apune… desi eu plang intr-una noaptea…

Fiecare cuvant e o speranta in plus… fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!

Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba… te-am pierdut pe tine…

Indiferenta ta, raneste sufletul altora…
astea le folosesc eu de obicei

| LorenaElena explică:

Multumesc, dar nu vreau sa folosesc Facebook.ul.winking
Foloseste.l tu! happy