Daca nu vrei sa aiba aspect de ten incarcat, iti recomand sa folosesti o crema coloranta. Aceasta este o combinatie intre crema hidratanta si fond de ten si este indicata fetelor tinere. Iti recomand crema coloranta de la Nivea si ar trebui sa coste pana in 20 lei (si eu am avut asa ceva dar nu mai stiu exact pretul). Mai poti folosi si de la Max Factor dar ai grija sa-ti alegi un fond de ten care sa se potriveasca tipului tau de ten. Un fond de ten bun este si Healthy Mix Serum de la Bourjois (costa cam intre 40-50 lei). Daca vrei ceva ieftin, poti sa-ti comanzi de la Avon dar nu stiu cat sunt de bune (costa pana in 30 lei). Sper ca te-am ajutat!
Eu iti recomand Max Factor. Sunt de mai multe feluri, insa majoritatea au cam acelasi efect. De regula difera gramajul. Este unul care costa in jur de 45 RON. Eu il folosesc de 5 ani si sunt foarte multumita de el. Acopera foarte bine, netezeste si nu arata de parca te-ai fi dat cu bidineaua.
Numai bine!
Max factor si eu! second skin dar nu stiu pretul in Romania, aici e in jur de 15 euro mai mult sau mai putin. pupici
Eu folosesc Giordanni de la oriflame, este foarte bun si nu-ti incarca deloc tenul. Este in jur de 25-30 lei.
Eu folosesc accord parfait de la l'oreal este f bun costa cam 60 de lei ff bun
Healthy mix de la bourjois
si mie mi-a luat foarte mult timp pana l-am gasit dar sunt cat se poate de incantata de el...pretul nu stiu exact care este!