Ai incercat samponul Divalent (Kerastase, L’Oreal Professionnel) special creat pentru radacini grase?
Un sfat: nu te spala pe cap cu apa foarte calda si nici nu abuza de produsele pentru hairstyling si balsam pentru par. Clateste-ti intotdeauna parul foarte bine de resturile de sampon sau balsam.
Mai mult, n-ar strica nici un consult dermatologic. Poate cauza este medicala si tratabila in alt mod.
Eu folosesc orice sampon, dar ma spal de doua ori. MA spal, masez bine scalpul, clatesc si ma mai spal odata... Sampon de obicei e Clear
Cand e vorba de par cred ca nimic din ce gasesti pe piata nu e mai bun ca produsele profesionale de salon. Eu am vandut foarte bine la salon sampon+masca pentru par gras de la Artego Italy. Am avut si rezultate spectaculoase, adica de la spalata odata la 2 zila la spalata odata la 6-7 zile. Produsele le poti gasi si pe okazii.ro, pana dam drumul la site-ul de internet.
Prepara-l tu: 200ml apa distilata la fiert, pui apoi 1 lingura ceai brusture, o lingura ceai rozmarin, o lingura ceai lamaita, lasi 5 minute, strecori, pui 5 picaturi ulei esential de salvie si 100 ml sampon natural de bebelusi. primele 2 utilizari o sa ai senzatia ca e inutil, dar apoi e f ok (inainte eram fortata de parul gras sa ma spal la 1-2 zile, acum pot sa stau si 4 ca arata f bine parul)
Gliss pentru radacini grase si varfuri uscate.incerca csa aplici samponul ma intai la varfuri si dupa aceea la radacina pentru ca vei pierde din volumul parului.Mai poti folosi si o ceasca de cafea rece pentru stralucire, mai poti incerca si sampoanele pe baza de lamaie(yves rocher f. bune)
O solutie foarte rapida si mai putin costisitoare pentru parul gras este SAMPONUL USCAT. Se prezinta sub forma de spray si printr-o simpla pulverizare urmara de pieptanare, obtii in numai 2 minute efecul de par matasos, proaspat spalat. il poti folosi ori de cate ori consideri ca este necesar, deoarece nu imbacseste parul. Pret 30 Lei. sampon.uscat@yahoo.com, 0740909192
Samponul uscat BATISTE este solutia ideala de a avea un par impecabil in fiecare zi! Absoarbe uleiul in exces, toxinele, depunerile si impuritatile, odorizeaza si reimprospateaza. Cu o singura pulverizare si FARA A FOLOSI APA coafura nu va mai fi o problema pentru tine. Pulverizezi, maseszi scalpul 30 secunde apoi pieptani si parul tau capata aspectul matasos. Oriunde te-ai afla, in orice moment al zilei, parul tau va radia de prospetime! Pentru detalii: 0740.90.91.92 sampon.uscat@yahoo.com
Sincera sa fiu, te poti spala cu un sampon la nimereala pentru par gras, dar conteaza parul, ca de ex eu nu aveam matreata dar am incercat samponul clear anti-matretza si sa spun cv...atunci mi-a aparut matreata, cand folosesc sampoane d l farmacie mi se ingrasa parul si dupa aia mi se face ca la un canish, nu stiu c sa zic dana are dreptate ai incercat sampoanele acelea eu cred ca sunt bune pentru ca am folosit L'Oreal pentru par gras si nu mi so mai ingrasat si pentru matreata si zau ca nu mai e urma.in fine asta e la mine u ai parul altfel uneori e doar vina parului
Va recomand samponul Onescalp de la Nanogen. Eu il folosesc si sunt foarte multumita. Va las id-ul meu pentru mai multe detalii: oana_eu2009
Eu iti recomand gama profesionala de la Davines, pentru toate tipurile de par si pentru toate probleme scalpului. Stiu despre ce vorbesc pentru ca lucrez la un salon si folosesc aceste produse. Te astept la Fendissima Studio&Spa in Brasov sau daca esti interesata de produse avem si firma de distributie in Bucuresti. Putem tine legatura pe sorina. fendissima@yahoo.com pentru orice intrebare sau nelamurire. Merci!
Ai incercat Herbosophy cu extract de urzica? Eu am primit o mostra si am zis ca e bine sa incerc. Vreau sa spun ca inainte ma spalam o data la 2 zile si acum am 5 zile de cand nu m-am mai spalat si parul meu inca nu s-a ingrasat...Am dat acum un search si am vazut ca nu e scump deloc.Costa 15. 9 lei si se gaseste in farmaciile Sensiblu. Il recomand cu toata increderea
Dupa ce am incercat o multitudine de sampoane din farmacii si saloane care nu faceau decat sa imi ingrase mai mult parul am descoperit un sampon care se numeste Nanogen Hair Prepare. Acest sampon este singurul care mi-a mentinut parul curat mai mult de 3 zile. Am incercat saptamana trecuta si balsamul Nanogen Daily Volume care mi-a dat un volum super la par si cica in timp ingroasa si firul de par…asta o sa vad in timp dupa mai multe folosiri... Eu sunt super multumita de el.
Aceiasi problema o aveam si eu.Am fost odata la coafor si cei de acolo au folosit samponul Kerastase pentru a-mi spala parul.Mi-ai dat acasa niste monstre si am observat ca mi-au facut bine, am cautat si mi-am cumparat KERASTASE cel PORTOCALIU spunand ca am parul gras acesta mi-a fost recomandat si este foarte bun
DaciaRomania întreabă: