| pavel17 a întrebat:

Ce admira o fata la un baiat?

19 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Pavel, toata atractia unei fete de un baiat tine de caracterul lui, cateodata si de aspect, iar arareori si de situatie.
Eu admir: inteligenta, buna-crestere, stilul, seriozitatea, implicarea, dorinta, comportamentul si... simplitatea.

| Abcfunny a răspuns:

Pai eu admir:
-frumusetea
-bunatatea
-inteligenta
-cum se imbraca
-felul lui de a fi

| marie a răspuns:

Ce admira o fata la un baiat?!~buna intrebare.eu i-as admira trasaturile morale prima data, cum se poarta cu ea, si apoi trasaturile fizice, ochii, parul, nasul, buzele... ce stiu eu de la mama mea, barbatii cu buzele subtiri sau roscati sunt oameni rai, dar nu e mereu adevaratwinking baiatul perfect este acela bun si chipes, adevarat fetelor?!love struck...laughing

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Caracterul
straight face
frumusetea` interioara
whistling
cea exterioarabig grin
trasaturile
:X

| Betty18 a răspuns:

Frumusete si caracter:X

| vykkusor a răspuns:

Eu la un baiat admir felul in care gindeste, cum vorbeste, cum se comporta si cum se imbraca.

| kretzulina21 a răspuns:

Depinde de tipul de fata:MATERIALISTELE:prefera barbatii cu bani, deci admira portofelul, FITOASELE:admira muschii si materia cenusie din creier sa fie sub limita normala, FETELE DE TREABA:admira:carisma, inteligenta, frumusetea(atat interioara cat si exterioara). dar din punctul meu de vedere, prototipul baiatului ideal este:un tip care sa sa aiba simtul umorului si sa fie sociabil.ca degeaba e frumos cat zece si cand deschide gura iti vine sa o iei la fuga.

| anda_1885 a răspuns:

Eu admir un baiat:
sincer
frumos
respectuos(adica sa nu fie magar)

| gabriela_7862 a răspuns:

Sincer? nu conteaza cum arata un baiat sau ce face in viata. e cazul sa invatam de la animale: o fata admira cel mai mult si mai mult la un baiat felul in care o domina si o vrajeste. perusha mea era destul de salbatica la inceput si cand l-a cunoscut pe El, l-a batut de nu s-a vazut. pana a sarutat-o.

| byabb a răspuns:

De obicei frumuseteaa exterioara nu conteaza. big grin... o data ce "apuci" sa te indragostesti de el.love struck... nu ii mai vezi defectele lui.:-s...asa ca.:s. cel mai mult conteaza frumusetea interioara si felul lui de a fitongue

| Haydee a răspuns:

Sa iti spun eu ce admir la un baiat: laughing
-privirea
-sinceritatea
-felul de a fi
-caracterul
-cum se imbraca
Si magia care se intampla cand te indragostesti de el nu ti-o pot descrietongue

| maryana5 a răspuns:

Inteligenta... si de multe ori aspectul fizic big grin whistling
xoxo, mary peace sign

| 61n4 a răspuns:

Pai.in primul rand dfelul lui de a fi... daca nu corespunzi in fata ei...degeaba...n-ai sanse big grin ti-o spun eu.

| Gexu a răspuns:

-cat de des spune "Te iUbEsC" --privirea(ochii:X:X:X de preferat albastrii)
-zambetul( gropite)
-cum se imbraca
-cum se comporta prin lume si la terase restaurante etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haydee aia cu sinceritatea e vax. O vreti si cind o aveti va bateti joc de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sinceritatea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu admir barbatii cu aspect ingrijit.nu exista nimic mai sexy(la prima vedere)ca un barbat proaspat barbierit, freza ingrijita, dinti curati, haine curate, parfumat...

| Ninna a răspuns:

Totul!