Pavel, toata atractia unei fete de un baiat tine de caracterul lui, cateodata si de aspect, iar arareori si de situatie.
Eu admir: inteligenta, buna-crestere, stilul, seriozitatea, implicarea, dorinta, comportamentul si... simplitatea.
Pai eu admir:
-frumusetea
-bunatatea
-inteligenta
-cum se imbraca
-felul lui de a fi
Ce admira o fata la un baiat?!~buna intrebare.eu i-as admira trasaturile morale prima data, cum se poarta cu ea, si apoi trasaturile fizice, ochii, parul, nasul, buzele... ce stiu eu de la mama mea, barbatii cu buzele subtiri sau roscati sunt oameni rai, dar nu e mereu adevarat baiatul perfect este acela bun si chipes, adevarat fetelor?!...
Caracterul
frumusetea` interioara
cea exterioara
trasaturile
:X
Eu la un baiat admir felul in care gindeste, cum vorbeste, cum se comporta si cum se imbraca.
Depinde de tipul de fata:MATERIALISTELE:prefera barbatii cu bani, deci admira portofelul, FITOASELE:admira muschii si materia cenusie din creier sa fie sub limita normala, FETELE DE TREABA:admira:carisma, inteligenta, frumusetea(atat interioara cat si exterioara). dar din punctul meu de vedere, prototipul baiatului ideal este:un tip care sa sa aiba simtul umorului si sa fie sociabil.ca degeaba e frumos cat zece si cand deschide gura iti vine sa o iei la fuga.
Sincer? nu conteaza cum arata un baiat sau ce face in viata. e cazul sa invatam de la animale: o fata admira cel mai mult si mai mult la un baiat felul in care o domina si o vrajeste. perusha mea era destul de salbatica la inceput si cand l-a cunoscut pe El, l-a batut de nu s-a vazut. pana a sarutat-o.
De obicei frumuseteaa exterioara nu conteaza. ... o data ce "apuci" sa te indragostesti de el.... nu ii mai vezi defectele lui.:-s...asa ca.:s. cel mai mult conteaza frumusetea interioara si felul lui de a fi
Sa iti spun eu ce admir la un baiat:
-privirea
-sinceritatea
-felul de a fi
-caracterul
-cum se imbraca
Si magia care se intampla cand te indragostesti de el nu ti-o pot descrie
Pai.in primul rand dfelul lui de a fi... daca nu corespunzi in fata ei...degeaba...n-ai sanse ti-o spun eu.
-cat de des spune "Te iUbEsC" --privirea(ochii:X:X:X de preferat albastrii)
-zambetul( gropite)
-cum se imbraca
-cum se comporta prin lume si la terase restaurante etc
Mariand67 întreabă: