| CityOfSatan a întrebat:

Ce ai alege intre o pereche de blugi albastrii clasici si o pereche de blugi roz? De ce?

Răspuns Câştigător
| GeoXoXo a răspuns:

Cei roz, desi nu sunt fana a acestei culori, cei albastri clasici sunt mai pretutindeni. Daca vrei sa dai un aer de "unicitate", ii vei alege pe cei roz. happy Ii combini cu culori gen : negru, albastru sau oricare culoare care se potriveste happy. In caz ca blugii roz sunt bombon sau genul ala " pitzi ", te sfatuiesc sa nu ii alegi. Dar, daca iti plac, e alegerea ta. big grin Dai si funda? laughing

| CityOfSatan explică (pentru GeoXoXo):

Na sî fundăă!

8 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Având în vedere că culoarea roz este penibilă, şi o poartă mai mult piţipoancele, voi alege blugii albaștri. Sunt mult mai stilați, şi în plus se potrivesc cu mai multe lucruri.

| AddXf a răspuns:

Eu aleg albastru, dar cel mai deschis si sa-ti zic de ce : 1. Rozul, stii bine, il poarta mai mult pitipoancele ( ma refer daca ai si pantofi roz, bratara, bentita, etc ). 2. Merge sa ii combini cu mult mai multe bluze, pantofi etc. Funda?

| Kasia a răspuns:

Jeansii albastrii clasici.pentru ca sunt mult mai versatili, pentru ca se demodeaza mai greu, pentru ca pot adopta mai multe stiluri purtandu-i.nu as alege jeansii roz pentru ca din punct de vedere cromatic nu pot fi asortati cu orice, pentru ca se pot purta doar primavara si vara datorita culorii, pentru ca nu prea imi place rozul.de asemenea trebuie sa stii cum sa ii combini ca sa nu para prea de pipoanca...sa zicem.in concluzie sunt mult mai dificili decat niste jeansi simpli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blugi albastri, am mandria mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi-as alege blugii roz din 2 motive:
1. Urasc culoarea roz
2.Nu vreau sa zica lumea "Uite-o si pe pitipoaca asta!"

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Urăsc rozul, culoare de p-dă largă => cei albaştri.

| Warhead a răspuns:

Albaştri.
Nu îmi repugnă rozul în special, doar că să porţi blugi roz e oribil, fiindcă ei sunt oribili.