Nu ti-as recomanda nici un aparat de microdermabraziune fiindca este mult prea periculos sa-l folosesti tu, cand este indicat sa mergi la un centru dermatologic sau cosmetica avansata, sa-ti faci o asemenea sedinta, cu o profesionista.
Mi-am facut si la clinici.
Inseamna ca stii despre ce-i vorba si atunci ar trebui sa stii, ca se face numai de personal calificat/specializat pentru asa ceva.
Crede-ma, ca nu-i indicat sa faci asa ceva acasa, ca risti sa-ti mutilezi fata pe viata.
Am vazut la Altex un aparat micuț, iti dai seama ca nu e ca cele de la clinici, dar sunt pe net si modele mai scumpe mai complexe. La cati bani am dat la clinici puteam sa-mi iau un aparat si de 50 mil.
Mi s-a scârbit de clinici, unde numai sa ia bani vor si nu le pasă cu adevarat de pacienti si te cheama de o gramadade ori si te pune sa faci si alte terapii de care n ai nevoie sau care ti pot face rau...dar nah sa-si foloseasca aparatele si sa ia bani.
Tu faci ce crezi, dar eu nu recomand o procedura atat de periculoasa sa ti-o faci singur acasa, mai ales ca-i vorba de mutilarea fetei tale, daca o procedura nu o faci corect si te infectezi sau atingi o vena, ochul etc.
Cred ca nu stii despre ce prcedura vb si in ce consta mai exact! in fine eu am intrebat de un aparat de micro nu de sfaturi
Stiu despre ce vorbesc... dar am incercat sa te pun in tema cu periculozitatea folositii unui asemeena aparat, pe propria-ti fata.
Accidente s-au intamplat, de aceea am si mentionat asta.
Tu faci cum crezi, ca oricum nu vei crede, pana nu ti se intampla tie.
flipino întreabă: