Ai putea sa il indrepti cand e putin umed, si sunt anumite geluri pentru par cand ti-l faci cu placa (pentru a rezista).
De la fixativ, nu se increteste parul decat daca tii prea aproape tubul. Evita aerul umed si cand faci dus, da drumul la ventilator, petru a evita aburii. Niciodata sa nu indrepti parul in timp ce e ud, se arde de mii de ori mai repede. Nu stiu cate din voi ati incercat sa scoateti o oala din cuptor cu un prosop umed. Temperatura circula mult mai repede prin apa si te arzi de scapi oala pe jos. (vine vorba) Asa si cu parul.
Eu am parul foarte drept deci nu folosesc placa am auzit ca ar exista sampon pentru par drept si acum in functie si de placa din cate stiu placile ceramice erau cele mai bune
Incearca produse pentru parul dreptsunt destule pe piata...eu am avut un fel de ceara sau poti folosi un spray... sper sa te ajute
ProsTii... Eu aM sceeashi problema... parul il indrept iar peste citva timp iarashi se ondueaza...eu daca vreau sa fie drept trebuie sa folosesc cam aproximativ un flacon fixativ la o singura indreptare. dar asta e culmea...
DaciaRomania întreabă: