anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ar trebui sa aiba o fata de 22 ani in trusa ei de cosmetica?

Avind un buget limitat.

10 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Un creion dermatograf, un ruj si un demachiant.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ptr cosmetica alba ( adica ingrijire ); demachiant, tonic, crema de zi si noapte, un exfoliant, un gel anti spot (impotriva cosurilor) si o crema regeneratoare pentru zona ochilor.
Pentru cosmetica color: 2 farduri de pleoape ( 1 cald si 1 rece), fard de obraz, creion dermatograf, mascara, fond de ten, ( 1 ruj de culoare rece si 1 ruj de culoare calda), un gloss pentru buze. Si bineinteles nelipsita trusa de pensule.

| campanario a răspuns:

Pai... fond de ten, creion negru, creion alb ( il folosesc pentru ca iti "mareste " privirea ) rimel, lapte dezmachiant, luciu de buze,(eu folosesc balsam hidratant ), fard de obraz, un parfum. Fondul de ten il folosesc foarte putin la fel si fardul de obraz happy. O pensula subtire pentru a "intinde " creionul negru, si o pensula mai groasa pentru ati pronunta pometii cu fard. Cam astea am eu insa specific ca nu sunt adicta machiajului insa ceea ce sigur folosesc sunt creioanele de ochi, balsamul de buze si rimelul.

| Helene a răspuns:

Obligatoriu:mascara, luciu+ruj de buze, fond de ten, creion negru+maro, fard de pleoape, lapte de corp, crema hidratanta, crema de noapte si de zi
tus simplu+tus colorat/sclipitor, servetele demachiante, pensula pentru perle/fard, si pensulele pentru fard de pleoape.Cam acestea ar fi o parte din obiectele ce ar trebui sa existe intr-o trusa de cosmetica.Bineinteles daca bugetul este minim, iti poti achizitiona doar produsele necesare/zilnice.

| brunetteee a răspuns:

Pai creion negru, rimel, un ruj sau luciu de buze, o culoare pentru ochi, un parfum, servetele umede. happy

| beka a răspuns:

1.fond de ten d la Maybeline, pret accesibil(22-38 lei)
2. gloss sau ruj(Farmasi 6-9 lei)
3.mascara Rimmel(17-30 lei)
3 dintre cele mai importante pentru fetehee hee

| Betty18 a răspuns:

Un creion negru, un rimel, demachiant, ceva colorat de dat la ochi, un luciu pentru buze sau ruj, poti folosi si o pudra daca vrei sa acoperi unele imperfectiuni ale fetei(eu una nu folosesc pudra)

succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fond de ten [ avon, calmant e 15 lei asa ]
Ruj [ aici ar trebui sa fie ceva si hidratant deci nu ocolii firme ca si mybelline ]
Fard de pleoape, blush [ ia-ti de la ruby rose sunt ieftine si ft bune, le gasesti in orice magazin care are si o gama de produse cosmetice ]
Rimel [ Avon super shock, iti face genele ft dese si lungi ]

| camelia1812 a răspuns:

Ruj sau balsam de buze

luciu de buze

rimel

servetele demachiante

fond de ten

creion de ochi

fard de pleoape

blush daca e nevoie dar poti si fara oh go on

winking

Răspuns utilizator avertizat