| AmanoYuno a întrebat:

Ce ar trebui sa contina o genata de plaja?thinking
dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| NoName1234 a răspuns:

Pai cam astea:
1. Prosop cu care sa te stergi
2. Prosop de stat pe el
3. Crema de soare
4. Ochelari de soare
5. Apa
6. O minge
7. Schimburi
8. Telefonul
9. Bani
10. Mancare
11. Umbrela
12. Palarie
13. O revista/carte (in caz ca te plictisesti)
14. O punga (sa pui lucrurile ude)
15. Un scaun de plaja
Si cam atat happy Sper ca te-am ajutat big grin

8 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mai intai, poate ne luminezi ce-i aia "genata".

| AmanoYuno explică (pentru ardnaxur1961):

"geanta"laughing este o geanta mai xxl cu care merg la plaja si am nevoie sa aflu cele ce trebuie introduse in geanata sa nu fie dezordonata si nici sa nu am ce nu imi trebuie in earolling on the floor

| GoguSteriade a răspuns (pentru AmanoYuno):

Depinde pe ce stai la plaja, asa poate ai nevoie si de un cearsaf. Ca sa nu fie dezordonata ia 2 prosoape (pe unul stai, pe unul te stergi) pe care le rulezi si intr-unul pui flaconul cu crema, in celalalt pui apa/sucul sau ce ai. Restul pot veni deasupra, oricum nu prea mai ai multe de carat si nu mai apare dezordine.

| linsey a răspuns:

Pai : ochelarii de soare, prosopul crema de soare, elastic de par, costumul de baie crema after sun, ir crema hidratanta o revista/carte si cam atat ai avea nevoie :* funda?:***

| DeutssDee a răspuns:

Pai in primul rand ochelari de soare, un prosop, telefon, casti, bani palarie, umbrela depinde unde te duci...funda..plss

| Trackerist a răspuns:

Ar trebui sa contina lucruri necesare, de exemplu crema de plaja, un prosop de baie curat, o sticla cu o bautura cacoritoare/persoana, ceva mancare, si aparatul de plaja. in functie de caz o patura/ceva de greata...

| AmanoYuno explică (pentru Trackerist):

Ce e aparatul de plaja?

| Avon005 a răspuns:

Pai prosopul,ochelarii de soare, lotiune pentru expunerea la soare, servetele, o carte/mp3, 4 cu muzica(in functie de ce iti place sa faci), aparatul foto, telefonul siii bani happy

O vara frumoasa

Întrebări similare