1. Stabileste o ora fixa pentru a lua masa.
Cel mai bine ar fi sa ai 2 mese pe zi, insa poti fixa si 3.Respecta acest program zilnic.
2.Mananca supe si bea multe lichide.
Supele dau senzatia de satul si ajuta si digestia si au si putine calorii.
3.Renunta la dulciuri.
4.Mergi pe joscît mai mult timp posibil ai(poți practica o alergare dimineata si seara).
In fiecare zi mergi pe jos cel putin o jumate de ora, iar daca timpul nu iti permite mergi macar cateva statii pe jos de la birou pana acasa si invers.
5. Mananca fructe.
De cate ori ai pofta si in loc de gustare intre mese. Dar daca iti plac bananele si strugurii, atunci este de preferat sa le mananci dimineata.
6.Nu manca atunci cand esti nervoasa.
Cea mai mare greseala care o fac multi dintre noi este aceea ca mananca cand sunt nervosi si stresati.Asa ca nu manca atunci pentru ca vei manca mult, ti se va face rau si nici nu te vei simti satula fiindca scopul tau este sa te calmezi si nu sa te saturi.
7.Nu manca iute.
Chiar daca sunt sigura ca si voi ati auzit de faptul ca daca mananci iute arzi mai multe calorii, totusi nu este bine deoarece iuteala iti va aardea stomacul si vei simti nevoia sa mananci mai mult pentru a calma arsura.
8.Nu manca foarte sarat.
Sarea provoaca retentie de apa si te vei simti ca un balon. Desigur, sarea are importanta sa in organism, prin urmare nu trebuie complet eliminata!
9. Mananca iaurturi si cereale.
Acestea ajuta digestia, au putine calorii si pe deasupra sunt si delicioase.
10.Mananca cu patru ore inainte de culcare.
Circula intr-o vreme zvonul ca nu este bine sa mancam dupa 18:00. Este adevarat, dar cine mai reuseste sa adoarma la 22:00? Dupa mai mult de 4-5 ore de la ultima masa stomacul incepe sa se revolte si nu vei mai putea adormi de foame. Nu trebuie sa cadem in extrema opusa.
11.Mananca numai atunci cand iti este foame.
Incearca sa nu mai tot rontai toata ziua si incearca sa mananci numai atunci cand ai nevoie.
12. Ofera-ti o recompensa.
Ai observat ca atunci cand esti indragostita slabesti imediat? Se intampla pentru ca esti fericita si pentru ca nu mananci decat atunci cand simti cu adevarat foamea. Fa-ti o mica bucurie zilnic (nu trebuie sa fie ceva scump, dar trebuie sa te binedispuna).
sper ca te-am ajutat!
Mult sport, sauna, si un regim alimentar in functie de sfatul unui nutritionist. Nu te incurca cu medicamente ca iti dau peste cap metabolismul, ficatul etc. peste ani vei regreta vb cu un nutritionist in orice caz.
De ce incerci sa slabesti rapid? Nu e bine ce vrei sa faci, si nici nu e sanatos. Renunta la dulciuri si la sucuri, bea multa apa, dormi mai mult, fa sport sau macar cateva exercitii prin casa. Dietele pe care le gasesti pe internet te pot ajuta sa slabesti intr-un timp scurt, dar nu sunt recomandate. Nu cred ca organismul tau e "invatat" cu asa ceva, iar daca le incerci se vor vedea rezultatele pentru cateva zile, apoi vei pune la loc. Oricum, e treaba ta. Sper macar ca am putut sa-ti fiu de ajutor!
Sa mananci putin si fara paine si sa fci mult sport. Asta e cea mai sanatoasa cale. Sunt si diete dar pui repede la loc duupa ce le trmini.
Pai de ce vrei tu sa slabesti in cel mai scurt timp?Eu nu ti as recomanda sa slabesti mult intr un timp foarte scurt Nici nu este sanatos!)
Bună! ca să slăbeşti, trebuie să faci sport.mult sport.alergi,faci exerciţii(pe care le găseşti aici):
http://www.google.ro/......http?/
mai alergi puţin.şi ţii dietă! nu mănânci după ora 6-7 seara şi nu mănânci lucruri care îngraşă(ex:catofi prăjiţi,pizza, mâncare la cuptor, carne etc.).pe surt:NU MĂNÂNCI MÂNCĂRURI CARE CONŢIN GRĂSIMI!
baftă multă!
De cate ori am trecut si eu prin asta.auzi mamanci de dimineata si la masa de amiaza.pe la ora 18:00 sa fie ultim ata masa, ceva peste, ceriale cu lapte sau ce preferi tu(in afara de dulciuri, paine si fructe). Dupa ora 18:00 nu mai mananci nimic. eventual bei apa.incearca sa faci tot asa si dupa o saptamana se vede rezultatul(:
Bună.
Să înveți să mănânci (o alimentație săracă în calorii dar care să asigure necesarul de vitamine și săruri, etc. pentru buna funcționare a organismului) și multă mișcare fizică zilnică care să ardă caloriile.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.
vempiregirl întreabă: