Cateva cosmetice in caz ca se strica machiajul, o oglinjoara mica, bani si telefon + cheia de la masina daca are
Make up, tampoane, ob-uri, servetele umede si uscate, oglinda, un pieptan, un lac de unghii transparent in caz ca se duce firul de la dresuri, cartea care o citesti in acel moment, un pix si-o agenda, telefonul sau telefoanele ( dupa caz), cheile si cam ce crede de cuviinta ca mai are nevoie.
Daca este mamica de bebelus nu vor lipsi pampersii si jucariile copilasului din poseta
Pai de[inde si varsta. Dar nu trebuie sa iti lipseasca buletinul, telefonul, un ruj, oglinda, rimel, fard[make-upuri], cheile, servetele.acum ce mai vrei si tu
Telefon, chei (evident), cosmeticale, pastile de cap si nu numai, prezervative, agenda
Se zice ca trebuie sa avem cat mai putine, pana la proba contrarie. Poseta: un ocean de secrete
Eu am asa: chei, telefoane mobile, agende, pixuri, servetele, oglinda, cate un produs de make-up, cleme, pasta corectoare, memory-stick, hands, tampoane, gume de mestecat, diverse medicamente, portofele, gel dezinfectant pentru maini, diverse medicamente+ contracte/pliante (pentru jobul de agent rds).
A se observa pluralul anumitor elemente
Un pistol glock 17 semiautomat de 9mm, siguranta mai presus de orice Peace!
Chei, telefon, oglinda, ruj/luciu/balsam, pieptan, portofel - bani, acte( buletin, etc), pix, servetele, elastic de prins parul, eu am mereu guma de mestecat, vara- ochelari de soare, un ob ( sau absorbant), daca vrei si produse de make up - niciodata nu stii cand ti se strica machiajul - un rimel si un creion de ochi si cam atat cred...
carmen_musetescu întreabă: