Hidrateaza-l si tunde-i varfurile cand este nevoie.Sau poti folosi solutii pentru cresterea acestuia de la diferite firme.Tot ce trebuie sa faci este sa il ingrijesti.Baftaa :*
Ulei de ricin.te dai inainte cu 3 ore sa te speli si iti masezi scalpul cu el apoi dupa 3 ore de stat cu el te speli normal.
Sa te speli foarte des pe par, iar acesta va mai creste. apoi incearca sa il prinzi in diferite feluri, ca isi va da drumul la crescut.
Mergi la farmacie si cumperi ulei de ricin. nu este scump.Cam pana in 10 lei. Si te dai cam de vreo 2-3 ori pe luna cu el. Il aplici pe parul uscat, si stai cu el asa vreo 40 de minute maxim o ora. Dupa care te speli pe cap foarte bine ca sa nu-ti ramana parul uns. Si il poti folosi si pe gene sau pe unghii daca vrei sa iti creasca. Dar te sfatuiesc ca inainte sa il aplici sa iti tunzi varfurile.
Tine`l prins mai mult timp...cel putin 2 luni.si o sa vezi ca iti va creste.parul prins creste. poti intreba pe oricine.eu asa am fk
Nu-l chinui. Lasa-l sa creasca asa cum creste de obicei si in plus pana la vara cred ca iti va creste aproximativ 5 cm...succes!
NbhdDaughter întreabă:
kalakkas întreabă: