| Lol_7072 a întrebat:

Ce as putea face pentru a-mi creste parul cel putin 5 cm pana in vara?puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Biia_1274 a răspuns:

Hidrateaza-l si tunde-i varfurile cand este nevoie.Sau poti folosi solutii pentru cresterea acestuia de la diferite firme.Tot ce trebuie sa faci este sa il ingrijesti.Baftaa :*

6 răspunsuri:
| HoneyBii a răspuns:

Ulei de ricin.te dai inainte cu 3 ore sa te speli si iti masezi scalpul cu el apoi dupa 3 ore de stat cu el te speli normal.

| ioanaabt a răspuns:

Sa te speli foarte des pe par, iar acesta va mai creste. apoi incearca sa il prinzi in diferite feluri, ca isi va da drumul la crescut. happy

| Iasmiine a răspuns:

Mergi la farmacie si cumperi ulei de ricin. nu este scump.Cam pana in 10 lei. Si te dai cam de vreo 2-3 ori pe luna cu el. Il aplici pe parul uscat, si stai cu el asa vreo 40 de minute maxim o ora. Dupa care te speli pe cap foarte bine ca sa nu-ti ramana parul uns. Si il poti folosi si pe gene sau pe unghii daca vrei sa iti creasca. Dar te sfatuiesc ca inainte sa il aplici sa iti tunzi varfurile.

| Doar_1041 a răspuns:

Tine`l prins mai mult timp...cel putin 2 luni.si o sa vezi ca iti va creste.parul prins creste. poti intreba pe oricinewinking.eu asa am fkphbbbbt

| LoriPatri a răspuns:

Nu-l chinui. Lasa-l sa creasca asa cum creste de obicei si in plus pana la vara cred ca iti va creste aproximativ 5 cm...succes!

| m_4670 a răspuns:

Cu ulei de ricin vei avea succes...