Operatie! Si-a facut o colega, nu e dureroasa si trece in aproximativ 2 saptamani. probabil costa destul.nici eu nu stiu
Cel mai indicat ar fi să le lași în pace. O metodă de a scăpa de ele este prin operație, dar părerea mea este că nu are rost să te complici. O să „câștigi" pe-o parte, dar o să pierzi pe alte 10, în urma riscului de complicații care ar putea apărea după. Așa că lasă-le în pace și nu încerca să „scapi" de ele.
O zi frumoasă!
Daca ai rabdarea necesara, poti incerca cu tinctura de rostopasca; se gaseste la magazinele cu produse naturiste si nici nu e scumpa. Se pun comprese (o bucatica de vata imbibata cu tinctura), zilnic (eu de obicei o pun seara inainte de culcare, pentru ca atunci ma linistesc si nu mai am activitate). Mie deja mi s-a uscat una si acum lucrez la alta mai mare. Procedeul chirurgical mi se pare invaziv si poate dureros si nu stiu cu ce urmari; nu am curaj sa incerc.Multa sanatate!
Incearca cu seva de rostopasca, daca cunost planta, daca nu, sau daca nu gasesti in zona, vezi daca nu gasesti tinctura de rostopasca la farmacie sau plafar.
Cel mai bine ar fi sa mergi la un dermatolog el stie ce sa iti recomande.depinde ce tipuri de alunite ai-
mary2mary întreabă: