Buna,eu zic ca daca tot vrei ceva natural, sa nu incerci apa oxigenata fiindca numai naturala nu e. Auzisem ca arde si parul, deci EXCLUS. Daca vrei sa iti deschizi culoarea parului sau sa mai adaugi o alta culoare prin par, depinde si de culoarea ta naturala la par.De exemplu, daca esti blonda insa vrei sa fi si mai blonda, incearca cu infuzie de mustel sau cu zeama de lamaie.Eu am incercat cu infuzia de musetel, il lasi sa fiarba timp de 10-15 minute dupa care, te speli cu apa rezultata din fierbere sau mai bine zis te clatesti dupa ce ti-ai facut baie.Rezultatele se vad in timp fiindca nimic nu iti va deschide parul mai repede decat chimicalele din vopselurile de par, insa, macar stii ca folosesti ceva natural care nu ii va dauna parului nicidecum.Insa,daca te clatesti cu infuzia de musetel si apoi iesi la soare sa se usuce parul sau daca iti faci baie peste noapte, a doua zi vei vedea cum parul pare mult mai deschis la culoare. Pentru rezultate mult mai vizibile, trebuie sa folosesti aceasta infuzie mereu.Si mai stiu si ca frunzele de nuc sunt pentru a-i da parului tau o nuanta de roscat iar urzica pentru a inchide parul la culoare.De exemplu,daca parul tau e un blond mai inchis,dupa ce te clatesti pe cap cu infuzia de urzica va deveni saten deschis. Insa eu zic ca blondul ramane cea mai frumoasa culoare la par, bineinteles, depinde si de nuanta pe care o ai, ti-o alegi etc..Cat despre infuziile de nuc si urzica, se procedeaza la fel ca la infuzia de musetel.Lasi sa fiarba 10-15 minute dupa care te clatesti. Sper ca te-am ajutat!
Trebuie sa te dai cu sampon de bujor. Ajuta foarte mult deschiderea parului, dar in timp.
Hei, am auzit de apa oxigenata, deschide parul la culoare(il prea deschide) ii da o nuanta de blond...
breaktherules întreabă: