| pynnk a întrebat:

Ce as putea folosi in locul fondului de ten? si cat costa? urgent.multumesc:*

Răspuns Câştigător
| Lilaaa a răspuns:

Poti folosi crema BB de la Garnier.Este o crema care contine si fond de ten(crema + fond de ten)o poti aplica pe cosuri, semne, etc.Este in jur de 20 de lei. Funda?love struck. P. s. Este ok pentru adolescenti!

7 răspunsuri:
| adorciocolata a răspuns:

In locul fondului de ten, poti folosi crema coloranta (combinatie de fond de ten si crema coloranta). Chiar recomand crema coloranta, daca ai sub 18-20 de ani. Poti folosi crema de la Garnier BB Cream sau mai este de la Nivea. Eu am folosit-o pe cea de la Nivea si este destul de buna. Optional, mai poti folosi si corector. Pudra nu iti recomand. Nu trebuie sa folosesti pudra dupa aplicarea cremei colorante. Iti va incarca prea tare tenul. Crema coloranta se alege aproape la fel ca si fondul de ten (culoare, proprietati, tip de ten etc). Sper ca te-am ajutat!

| adorciocolata a răspuns:

Apropo, uitasem: crema de la Garnier este in jur de 25 lei, iar cea de la Nivea este pana in 20 lei.

Răspuns utilizator avertizat
| Barbiiiiie a răspuns:

Pudra:d se gaseste in magazin, si nu e scump
Sper ca te-am ajutat
Biie:*

| Ella3133 a răspuns:

Pudra este mai recomandatawinking

| pynnk explică:

Nu as vrea pudra sad am inteles ca nu prea este buna crema bb de la garnnier sad

| TheBlackSwan a răspuns:

Poti folosi un corector, sau o crema colorata! in general sunt destul de scumpe dar conteaza si firma happy