Cauta ceva de la GEROVITAL Eu folosesc pentru matreata, adica anti-matreata si sunt foarte bune produsele. Dupa ce termin tratamentul asta o sa fac si anti-cadere
Camil-Solutie pentru indreptarea parului cu protecţie termică.O poti cumpara de la Ladys.E foarte buna si nu costa mult.
Fai tratamente de par.mama imi facea si mie. reteta:1/2 oua, 10 picaturi de lamaie, 1/2 linguri de ulei de masline si putin gaz.te dai seara cu el iti pui o punga ceva pe cap si stai 24 de ore.si dupa te speli pe cap
La kalos exista un ulei de par pentru cei care folosesc placa zilnic. Este foarte bun. Ti-l recomand cu incrdere.
Si cumpara de la Gerovital Solutie pentru par din ulei de ricin, vitamina a si gaz/petrol. :* bafta
:))...problema ta nu e cumva indreptarea parului.Esti exact ca mine. Mai nou am gasit un site cu o crema bio ionic care til indreapta 1 and si 6 luni, si nu ti-l arde, e numai din plante.Costa 7 milioane(iti dau site-ul dar nu scrie pe site.a intrebat tata la telefon), asa si daca nu vrei crema e o placa bio rapida, mai rapida cu 50% si dai doar cu ea o data si ti-l indreapta, si nu ti-l arde.
Uite site-ul, gasesti multe informatii: http://www.bioionic.ro/
:* O sa iti placa rezultatul!
Papapa:**
ßobolina întreabă: