| mikamik a întrebat:

Ce as putea sa fac ca sa am gene lungi si sanatoase?

Răspuns Câştigător
| aangelia a răspuns:

Ulei de ricin 4 lei la farmacie :*

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ar fi foarte bine daca te-ai da in fiecare seara cu ulei de ricin. Succes!winking

| danutza45 a răspuns:

Da-le cu ulei de ricin din cand in cand

| Peto a răspuns:

Uleiul de ricin ii cel mai sigur. iti cresc genele de la ellhappy

| Madalina_5058 a răspuns:

Sa te dai cu ulei de ricin. Ajuta cresterea firului de par si se gaseste la farmacie.Costa in jur de 3 lei.

| yoyodedeea a răspuns:

Eu nu m-am stresat prea tare cu chestia asta... dar o pr si-a pus "in loc de rimel" [ recipientu ala-intelegi ulaughing ] ulei de masline si cat sta in casa se mai da din cand in cand cu elhappy dar e bine o perioada sa mai faci si pauza de la rimel...happy

Elianna
| Elianna a răspuns:

Sa-ti cumperi gene false! Poti incerca si cu ulei de ricin sa te masezi pe pleoape, dar tare mi-e teama ca este doar un mit! Eu am incercat si nu am vazut nici o diferenta!

| yoyodedeea a răspuns:

Daca dadeai pe pleoape... logik ca nu avea efect ca treaba e la radacina.
ca si pentru par ...cu ulei de ricin dai la radacini.nu pe fata sau pe varfurile parului.
ofstraight face

| danteluta a răspuns:

Se zice ca uleiul de ricin, dar nu vreau sa te dezamagesc, eu nu am vazut nicio schimbare.incearca poate la tine da rezultate

| Andreea1119 a răspuns:

Da'te cu ulei de ricin dar sa nu faci prostia sa le tai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul de ricin. Da-te pe gene cu el cu ajutorul unei periute curate de rimel in fiecare seara, dar ai grija sa nu incarci genele, deoarece daca-ti curge in ochi, va da o senzatie de usturime si de disconfort.

Întrebări similare